Uważam, że twórcy #pokemongo powinni coś zrobić z nierównym rozłożeniem graczy w różnych drużynach. Jakoś wzmacniać graczy danego teamu, gdy w danym rejonie dużą przewagę mają inni. To pewnie głupi pomysł, ale coś zrobić musza. W mojej mieścinie jest bardzo mało graczy z mojego żółtego zespołu - kojarzę kilka nicków. Czasami pojawi się ktoś inny, ale widocznie są przejazdem. Graczy czerwonych jest kilka razy więcej, a niebiescy dominują w okolicy. Przez ostatnie tygodnie zdecydowaną większość czasu gymy należą do nich (rano, w dzień i w środku nocy). Obsadzają je 10 pokemonami i ja - jako żółty samotnik - nic nie jestem w stanie zrobić. Mogę tylko smutnie spoglądać... ( ͡°ʖ̯͡°)
@Zashi: To wal sobie botowe konta żółte i graj, trzeba sobie radzić, ale wiem coś o tym, u mnie same czerwone cwaniaki a nas żółtych walczących jest 3 a reszta z teamu tylko żeruję.
@Zashi: @mlody18: powinni zrobić ze okoliczne GYM'y jednego koloru tworzą powierzchnie danej drużyny, w której dana drużyna ma lepszy respawn pokemonów:
@Zashi: po prostu za odbijanie GYMa powinny być znacznie wyższe profity, tak aby Ci którzy są ofensywni wybierali słabsze drużyny jeżeli była by taka możliwość. Zbicie poziomu GYMa przeciwnej drużyny to np 1coin
źródło: comment_50Q6CPnUnb2JizEnokergg4Nf4grxeEV.jpg
Pobierz