Aktywne Wpisy
Czy zawsze, w każdej #pracbaza musi się znaleźć jakiś ciężki typ co nie chce się integrować? Nie potrafię wyobrazić sobie sytuacji w której ktoś stawia alkohol i jedzenie, a ktoś inny nie chce brać w tym udziału. #bekazpodludzi #zalesie
jarosuaf +331
Tradycyjnie religia u moich dzieci (nie chodzą na nią) #!$%@? w środek dnia, coby frekwencja się zgadzała. Poza tym w IV klasie szkoły podstawowej jest więcej opowiadania bajek o panu z brodą na chmurce niż historii, informatyki i przyrody. Ha tfu na kk.
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji
W komentarzu drugi screen.
#bekazpisu #bekazkatoli #bekazkonfederacji
W komentarzu drugi screen.
- Wujku, uśmiechnij się. Bo jak jesteś smutny, to wyglądasz staro.
Super komplement.
Młoda na moment zniknęła w swoim pokoju. Po chwili wychodzi i podaje mi swoją pluszową małpę, Stefana.
- Przytul się do niego i ci się poprawi. A jeżeli nie, to zjemy budyń i wtedy już będzie dobrze.
Nie miałem wyjścia. Przytuliłem się do Stefana i próbowałem uśmiechnąć, chociaż było to trudne. Ale czego nie robi się dla dziecka.
I tak sobie myślę, że dla dzieci wszystko jest takie proste. Masz zły humor, zjedz coś dobrego lub weź ulubioną zabawkę.
Szkoda, że to na mnie nie działa.
#feels #dzieci #smuteczek
Na zdjęciu Stefan i Bonnie.
Nie każde by tak zrobiło, doceń i sie uśmiechnij :)
Gx
Nie ma czego zazdrościć dzieciom, poza wyobraźnią. Ich zdolność do leczenia własnych bolączek małymi