Aktywne Wpisy
mickpl +559
Ok, poddaję się. W tym tym i przyszłym tygodniu przeglądam wyselekcjonowane oferty i jedną kupię po cenie jaka jest. Wszystko wskazuje na to, że mieszkania będą już tylko droższe i mniej dostępne, wynajem zaraz też odbije. Wyceny, które są teraz to jest poziom oporu, poniżej którego ceny kwadratów nie spadną już nigdy.
#nieruchomosci #oswiadczenie #takbedzie
#nieruchomosci #oswiadczenie #takbedzie
tojapaweu +77
Byłem z psem na spacerze w prywatnym lesie należącym wyłącznie do mieszkańców naszego bloku. Nie ma możliwości wejść z zewnątrz, jedynie przez bramę lub furtkę.
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
Kto pamięta taką gre strategiczną ( grałem w nią może ok. 10 lat temu ).
Były dwie drużyny - ja vs. PC - kamera nieruchoma - po lewej i prawej stronie ekranu. Każdy miał chyba 3 czołgi, które stały w miejscu, celownikiem była chyba myszka. Czołgami od 1-3 strzelało się klawiszami ASD.
Zza czołgów co chwile jakies stwory czy coś, dodatkowo można było wysyłać jakies ataki powietrzne jak pamietam.
Wydaje mi się że był to motyw star wars, ale nie jestem pewien.