Wpis z mikrobloga

• 0
@DywanTv w moim otoczeniu nie ma wielu ludzi z którymi mógłbym o tym pogadać :P
Moim zdaniem wyglądają dobrze, ale czasami się spotykałem z opiniami, żeby wrzucić trochę "mięcha".

Tak czy inaczej zawsze jest dobrze usłyszeć co inni mają do powiedzenia, może coś mądrego się człowiek dowie.
  • 0
@DywanTv prosty powód :D z zeszłego roku właśnie dobra fota została, a w tym roku dopiero w październiku będę robił zdjęcia.

W sumie uświadomiłeś mi trochę bezsensowność dodawania tego, ale już nie usunę ^^
Moim zdaniem wyglądają dobrze, ale czasami się spotykałem z opiniami, żeby wrzucić trochę "mięcha".

@ManHidden: Pytanie brzmi czy Tobie jest dobrze przy obecnej sylwetce?

TAK - zostaw
NIE - masuj jeśli chcesz, tylko na kalistenice bez obciążenia nie zbudujesz dobrych kg.

@DywanTv: Ja ważę 66 i nie podciągne się więcej niż 15 razy ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Twinkle: Nie tylko masą człowiek żyje
  • 0
@DywanTv powiem Ci szczerze, że nie ma co aż tak zwracać uwagi na liczbę jak na jakość podciągnięć. Jeśli bardzo chcesz więcej powtórzeń robić to zobacz sobie "The fighter pullups" - moim zdaniem bardzo dobry plan :)
  • 0
@NiebotycznyWojciech uważam, że lepiej mieć trochę mniej mięśnia, ale takiego którego umiesz używać niż tylko takiego pokazowego :P od czasu do czasu ćwiczę z ciężarem, mój rekord to +50kg na podciąganie wąsko podchwytem i +30kg na normalnym chwycie
@ManHidden: Właśnie szukam "swojego" planu. Na razie stosuje drabinkę. 1 podciągnięcie, 30 sekund przerwy, 2 podciągnięcia, 30 sekund, 3, 30 sekund, 4, 30 sekund. Zastanawiam się czy tak. Czy może piramidę, że od większej, do mniejszej ilości. Ach :(
@ManHidden: Sprawdziłem i nie jestem pewny, czy dobrze jest ćwiczyć 6 dni w tygodniu. To może mocno nadwyrężyć łapki. Kiedy odpoczynek i czas na inne ćwiczenia? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 0
@DywanTv mówisz o tym planie the fighter pullups? Ja tylko na początku robiłem 6 dni w tygodniu i to jeszcze go dzieliłem na różne pory dnia, np. 1 seria podciągania rano, 3 po południu i ostatnia przed snem.