Aktywne Wpisy

taka_sobie_ +6
Nie programistka 10k pozna #programista15k ale może być też 30. Możesz być pewien, że nie będę żyć na Twój koszt* i całymi dniami oglądać seriali (ale jeden czasem się znajdzie). Nie będę Ci marudzić, że chcę dziecko, bo nie lubię guwniaków. Za ślubem też nie jestem, szkoda byłoby dzielić nieruchomości w razie W. Gotuję wybornie, we włoskich makaronach biję na głowę najlepsze restauracje (dlatego nigdy nie zamawiam go w restauracji, nieraz się

Potrzebuję, żeby mi stworzył katalog i nadał uprawnienia, bazę i nadał uprawnienia a na koniec wrzucił do konfiguracji Apache jakiś adres testowy podpięty pod ten katalog... Pół godzinki roboty pod warunkiem, że jedną ręką drapie się po dupie a drugą wstukuje te kilka komend..
Wysłałem mu maila z prośbą o to (i wszystkimi szczegółami) w czwartek, że jest mi to pilnie potrzebne....
Uwielbiam adminów, którzy czują się jak bogowie i to od nich zależy, kiedy zaczniesz pracę nad projektem...
@husky83: przecież rozpocząć możesz lokalnie (w zasadzie to powinieneś pracować lokalnie a zmiany wysyłać na staging czy tam produkcje) ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@husky83: no to mów ,że jesteś leń a nie że ktoś ci uniemożliwia prace ;)
Dziwny macie sposób pracy :) Dostęp do baz (domniemam produkcyjnych) na etapie prac zamiast pracować na testowym zestawie danych. Brzmi to wszystko conajmniej osobliwie :)
A o sposobie pracy się nie wypowiadam, bo - chociaż nie mam porównania - moim zdaniem tragedia, a nic nie zapowiada poprawy :(