Aktywne Wpisy
ninetyeight +684
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
xoxo900 +10
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Tag autorski: #crystalhills
Dziś mam dla was hiszpański thriller typu home-invasion:
Secuestrados
W #!$%@?ę tego typu filmów było, ten według mnie jakoś się wyróżnia. Akcja zaczyna się bardzo nagle, od początku klimat jest napięty, napastnicy działają sprawnie i według planu, szef stawia prosty układ - im grzeczniej i łatwiej pójdzie im akcja, tym mniej szkody wyrządzą rodzinie.
I tu sytuacja się komplikuje, bo rodzinka oczywiście nie zamierza siedzieć grzecznie na dupie i czekać.
Film ma kilka ciekawych zwrótów akcji, dobre zdjęcia, przyzwoicie zagrane role, konflikt charakterów. Ogólnie bardzo dobry w swoim podgatunku.
7/10, brać z połykiem.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie żebym żebrał o te plusy, ale one dają mi znać jaki zasięg mniej więcej mają te moje gównowpisy. No i głaszczą ego trochę i wtedy bardziej chce mi się pisać.