Aktywne Wpisy
Moreso_pl +660
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
1-1-1-1 +257
Od jakiegoś czasu pracuje w Rewe. Niemiecka sieć sklepów z możliwością zamówienia zakupów do domu. W Polsce chyba Tesco i Alma oferują coś takiego.
I ja właśnie te zakupy dowożę.
Miałem dzisiaj małe zamówienie do pewnej klientki. 2 torby słoiczków dla dzieci, paczkę papieru toaletowego i mała paczka pieluch.
Blok w cichej dzielnicy, z windą, babka mieszka na 5 piętrze.
Max. 500m od tego bloku stoi market Rewe.
Ciężko było zapakować gówniaka i spacerkiem przejść się do tego sklepu?
Babka zamiast się przejść, wolała czekać na mnie aż jej to dostarczę, a zdarza się, że jesteśmy spóźnieni.
Babka nie była jakaś chora, czy o kuli, żeby nie móc wyjść do sklepu, a obok drzwi stała spacerówka, w którą można by z łatwością zapakować parę słoiczków...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Wyjście z domu na zakupy z kilkumiesięcznym dzieckiem to mniej więcej godzina przygotowań i jeszcze musisz utrafić z tym wszystkim co do minuty czasem w odpowiednią porę... zależy od dziecka.
Nie wmawiaj matce tego dzieciaka, że jest leniwa... Chyba gorszej harówki nie ma od tego, co matka z dzieckiem czasem ma.
@catch: