Wpis z mikrobloga

Ludzie to leniwe #!$%@?.
Od jakiegoś czasu pracuje w Rewe. Niemiecka sieć sklepów z możliwością zamówienia zakupów do domu. W Polsce chyba Tesco i Alma oferują coś takiego.
I ja właśnie te zakupy dowożę.

Miałem dzisiaj małe zamówienie do pewnej klientki. 2 torby słoiczków dla dzieci, paczkę papieru toaletowego i mała paczka pieluch.

Blok w cichej dzielnicy, z windą, babka mieszka na 5 piętrze.
Max. 500m od tego bloku stoi market Rewe.

Ciężko było zapakować gówniaka i spacerkiem przejść się do tego sklepu?
Babka zamiast się przejść, wolała czekać na mnie aż jej to dostarczę, a zdarza się, że jesteśmy spóźnieni.

Babka nie była jakaś chora, czy o kuli, żeby nie móc wyjść do sklepu, a obok drzwi stała spacerówka, w którą można by z łatwością zapakować parę słoiczków...
Pobierz P.....3 - Ludzie to leniwe #!$%@?.
Od jakiegoś czasu pracuje w Rewe. Niemiecka sieć s...
źródło: comment_wWDW4fX1oz1CUn6aIhX8T4ZFkl57qZAu.jpg
  • 88
@Piciu713: stary, to twoja robota zawozić jej te zakupy. Fakt, że robota durna, nieciekawa, nudna i równie dobrze za kilka lat będzie można cie zastąpić jakimś quadrocopterem, ale taki "fach" sobie wybrałeś, więc nie jęcz tylko siedź cicho i rób co do ciebie należy skoro nic innego nie potrafisz.
@Piciu713: już Cię poinstruowali jak widzę ale potwierdzę, bo na bieżąco jestem.
Wyjście z domu na zakupy z kilkumiesięcznym dzieckiem to mniej więcej godzina przygotowań i jeszcze musisz utrafić z tym wszystkim co do minuty czasem w odpowiednią porę... zależy od dziecka.

Nie wmawiaj matce tego dzieciaka, że jest leniwa... Chyba gorszej harówki nie ma od tego, co matka z dzieckiem czasem ma.

- ubierz gówniaka

- ubierz siebie

@catch: