Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +10
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Robię #rozdajo na bogatości mordeczki wszystkich zaznaczonych skinów (pic rel) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wy plusujeta tera, ja o 00:00 losuję zwycięzce ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Specjalne podziękowania dla @zapoznalem za dołożenie swojej cegielki do tego poważnego rozdajo.
Tradelink here: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=96594867&token=XKmezsSL
#csgo #csgorozdajo #rozdajosteam (und zapraszam do obserwacji tagu #csgorozdajo - bo #!$%@? jestem autorem xD żeby nie spamować #rozdajosteam jakimiś gówno skinami z kanterstrajka. Pozdro.
@Nevertheless: Moje rozdajo to se zaznaczam jak chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ausoy: Nie, nie rozdaję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Pisze to gość który w eq ma same skiny za 0.03 centa xD
CO TU SIĘ #!$%@?ŁO? XDD