Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +357
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
kobiaszu +222
Koło 70km, bo i tak większość musi dojechać paręnaście albo więcej kilometrów przez miasto.
Niedziela 4 września, godzina startu to 12 z punktu na mapie (ta tabliczka 1944). Ja będę startował z ronda Radosława o 11.10.
Co do pogody to zobaczymy co będzie, w przypadku ulewy odwołamy.
Nowy wątek, bo w poprzednim już za dużo tekstu było.
Wołam zainteresowane osoby: @rdza @xSQr @aloszkaniechbedzie @angusxx8
#rower #warszawa #wyprawazaocean #zamawiamkroplowkenaniedzielewieczor
@tage: a dlatego nie zrozumiałem, no ja bym pojezdzil, zwlaszcza, ze mam tandem :)
Komentarz usunięty przez autora
@spo_
@rdza ja czekam na przejście deszczu na przystanku
@angusxx8: czemu nie wepchnęłaś się na siłę do autobusu? :D
@aloszkaniechbedzie: żyjesz? Dojechałyście do domu?