Aktywne Wpisy
Jabby +325
Agui94 +319
Jest po 16 wiec daję znać jak rozwinęła się sytuacja z tego wpisu
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
Od razu mówię że będę pisał szybko i nie wiem jak z odpowiedziami na komentarze(muszę pozałatwiać zaległe sprawy których nie załatwiłem w tamtym tygodniu) i nie będzie tak ciekawie jak poprzednio. Jak kilka osób pisało w komentarzach szef nie chciał eskalować. To była rozmowa typu że w żadnym wypadku kierownik nie powinien tak pisać, cała sytuacja nie powinna mieć miejsca
- proste
- informacje
- sportowe
Obserwuj #kacik
Śledź na Twitterze
Polub na Facebooku
#pilkanozna
Kamil Grosicki podpisze kontrakt z Burnley FC
- Burnley FC to beniaminek Premier League. W ubiegłym sezonie triufmował w Championship (II poziom w Anglii)
- Grosicki podpisze trzyletnią umowę. Anglicy zapłacą za niego 8 milionów euro
Miroslav Radović w Legii Warszawa
- Według nieoficjalnych informacji Legia zapłaciła za niego 100 tysięcy euro
- Ostatnio reprezentował barwy Partizanu Belgrad dla którego w 18 meczach zdobył 4 bramki
Igor Lewczuk w Girondins Bordeaux
- Francuzi zapłacą za niego milion euro
- Obrońca trafił do Legii w lipcu 2014 roku. W 85 meczach zdobył 4 bramki i zaliczył 3 asysty
Nenad Bjelica trenerem Lecha Poznań
- Bjelica podpisał dwuletni kontrakt z opcją przedłużenia o kolejny sezon. Na stanowisku zastąpił Jana Urbana
- W trakcie piłkarskiej kariery grał na pozycji ofensywnego pomocnika m.in. w barwach hiszpańskich Realu Betis Sevilla i Las Palmas oraz w niemieckim Kaiserslautern
Łukasz Sekulski w Turbokozaku (wideo)
- Jego macierzystym klubem jest Jagiellonia Białystok. Wcześniej grał m.in. w Stali Stalowa Wola, Wiśle Płock i Rakowie Częstochowa
- W Turbokozaku bardzo pomógł mu jeden z trenerów
Jakub Czerwiński podpisze kontrakt z Legią Warszawa
- Czerwiński podpisze czteroletnią umowę
- Legia uruchomiła klauzulę wykupu zawodnika, która wynosiła pół miliona euro
Waleri Kazaiszwili wypożyczony do Legii Warszawa
- Na boisku może występować zarówno na pozycji ofensywnego środkowego pomocnika, jak i na skrzydle oraz jako wysunięty napastnik
- Kazaiszwili występuje w reprezentacji Gruzji, która w minionych eliminacjach mistrzostw Europy rywalizowała w jednej grupie z Polską
Paweł Wszołek wypożyczony do Queens Park Rangers
- Queens Park Rangers to 12. zespół Championship (II poziom w Anglii)
- Barwy tego klubu reprezentują także 25-letni pomocnik Ariel Borysiuk i 17-letni bramkarz Marcin Brzozowski
Piotr Malarczyk w Cracovii
- Od sierpnia 2015 roku był związany z Ipswich Town, dla którego przez ten czas wystąpił w 6 spotkaniach
- Bardzo cieszę się z transferu do Cracovii. To duży krok do przodu w mojej karierze - mówi Malarczyk
Eduards Visnakovs wypożyczony do Ruchu Chorzów
- Dla Łotysza to powrót do Chorzowa. W sierpniu 2014 roku przeniósł się z Ruchu do belgijskiego KVC Westerlo za pół miliona euro
- Przez ten czas Visnakovs rozegrał 18 spotkań w których zdobył 4 bramki i zaliczył asystę
Michał Mak wypożyczony do Arminii Bielefeld
- Mak trafił do Gdańska w lipcu 2015 roku. Przez ten czas rozegrał 26 spotkań w których zdobył 7 bramek i zaliczył 2 asysty
- Arminia to 12. zespół minionego sezonu 2.Bundesligi (II poziom w Niemczech)
Nespor: Chciał mnie Lech, ale kontakt się urwał
- Interesowali się mną przedstawiciele Lecha. Nawet z nimi dość konkretnie rozmawiałem o warunkach mojego przejścia do Poznania. Jednak nagle kontakt się urwał, do dziś nie wiem, dlaczego
- Szefowie Zagłębia byli bardziej zdeterminowani, żeby podpisać ze mną kontrakt. Teraz cieszę się, że tu jestem. Widzę, że mam dobre warunki do pracy i rozwoju
Jiri Necek zwolniony z Piasta Gliwice
- Umówiliśmy się z zarządem klubu, że pierwszym trenerem będę dwa miesiące. Potem ocenimy wyniki i podejmiemy decyzję, co dalej - mówił pod koniec lipca Necek
- Niestety nawet ten krótki termin nie został dotrzymany
Daniel Łukasik wypożyczony do SV Sandhausen
- Łukasik został wypożyczony do końca sezonu. Umowa zawiera opcję wykupu zawodnika
- Innym piłkarzem tego klubu jest Jakub Kosecki
Na potwierdzenie czekają:
- Szymon Lewicki w Podbeskidziu
- Adam Buksa w Zagłębiu Lubin
#siatkowka
Ranking FIVB. Polska wiceliderem
- Polacy zachowali wysoką pozycję mimo "zaledwie" ćwierćfinału Igrzysk Olimpijskich
- Reprezentacja kobiet spadła o jedną pozycję i zajmuje 22. miejsce
#mma
Marcin Held w UFC
- Held jest obecnie najzdolniejszym Polakiem w MMA
- W światowym rankingu wagi lekkiej zajmuje 18. miejsce, 3. wśród Europejczyków
KSW 36. Gamrot - Gomes
- Gomes jest zwycięzca turnieju Aspera FC: Road to KSW, w którym to triumfator w ramach nagrody, otrzymał kontrakt z KSW
- Brazylijczyk zaprezentował się z na tyle dobrej strony, że stanie przed szansą zdobycia mistrzowskiego pasa wagi lekkiej
#ciekawostki
Ej, zaglądasz do Kącika?