Czy tylko mi się wydaje, że każda kolejna część bfa nie robi szału w porównaniu do kolejnych części ? Pamiętam jak zacząłem grać w BF3 to miałem taki efekt wooo jaka grafika, zajebiste mapy itd. Z każdym kolejnym bfem nie widzę jakiejś wielkiej poprawy grafiki bo w 2/3 już była zajebista. W ogóle większość map z podstawki bardzo mi się podobała ( metro, bazar, kanały, sekwana na rush). Akurat ja preferuję rush, po prostu rozrywka jest bardziej dynamiczna, więcej graczy w danym mijescu a nie jak w conqueście, że czasem ciężko kogoś spotkać. Akurat ja wolę bardziej zamknięte mapy. Pograłem chwilę w bf4 i mnie momentalnei od niego odrzuciło. Te mapy, że masz kilka wieżowców i w każdym możesz kampić meeh albo jakieś wielkie mapy jak w bf3 w armored warfare, które w ogóle mi się nie podobały.
@mamrotekk: Powiew świeżości? Chyba raczej powiew kału. Copypasta battlefronta z najgorszymi cechami BF4- dachami i kampą. Chyba sam nie wiesz, o czym piszesz.
@jamiemonovitz Mirasie, mam przegrane 6 h w becie, i juz wiem ze kupie tą gre bo widac postęp i idealnie trafia w zapotrzebowanie na 1 lub drugą wojne światową. Jestem fanem starych CoDów wiec mnie kupiła juz na starcie. Dachy i kampy były w 3 czy nawet w 2 wiec to raczej ty masz słabe pojecie o czym piszesz. poza tym ocenianie gry w fazie beta na jednej dostępnej mapce to
@mamrotekk: Mam przegrane 2k h w BF3 i 2k w BF4 i wiem, o czym piszę. Jesteś fanem starych codów i mówisz, że BF1 kupił Cię na starcie? No to chyba właśnie na tym polega problem.
@jamiemonovitz: No i trochę ściemniłeś bo w bf3 nie masz nawet 1 k... a gdy chce pograć z DLC to kupuję premkę, a nie bf4 ( ͡°͜ʖ͡°). mi wystarczyło 15 h by stwierdzić że 4 to odbrzewany kotlet który nic kompetnie nie zmienia, a jedynie niszczy miłe wspomnienia z 3 . to ze w bf 3,5 gra 100k to nie jest żaden argument. Widzę
@mamrotekk: Trochę mnie poniosło, fakt ( ͡°͜ʖ͡°) Ale na ps3 i pc wychodzi 1.5k h w BF3. 100k w BF4 graczy to żaden argument? Heh. 16k peak w BF3 i 20k w BFH wczoraj. BF4 jest jak dziecko z downem- w sumie niedorobione, ale kochasz jak swoje. Serwerów nie brakuje, jedynie napływ nowego narybka popsuł grę. Co do wyglądu BF1- nie muszę mieć kontaktu
TL:DR Podsumowując mój wywód czy tylko mi bf3 podoba się najbardziej ?
#pcmasterrace #battlefield #bf1 #bf3 #bf4