@Urajah: No wiem, że prostownicą można. Mi się robią lekkie fale jak pójdę spać z mokrymi włosami, ale nie tak "doskonałe" więc myślałam, że może jakaś pani fryzjerka by mi zrobiła
@BoaKusicielka: Mi raz tak, bo zrobiła zupełnie inaczej niż miało być zrobione. Nie wyglądały może źle te włosy, ale jakby nie o to chodziło. Skończyło się na 50% rabacie.
@Urajah: Ja do fryzjera chodzę tylko na farbowanie, z natury mam jasny brąz, a blond chcę i to niejednolity tylko tak jakby dwa odcienie, jaśniejszy i ciemniejszy. I 2 lata chodziłam do jednej fryzjerki, teraz zmieniłam, ale też robi super, tylko, że te jaśniejsze są jeszcze jaśniejsze niż wcześniej miałam robione Ale akurat nie mam na co narzekać :D
@BoaKusicielka: można próbować metod kręcenia na zimno - na opaskę, na papier do pieczenia, na chusteczki nawilżane, dodatkowo wiązanie w koczek. Znam dziewczyny, które doszły do wprawy z tym i bez zbędnych wysiłków codziennie mają takie włosy, tylko jakoś sprytnie sobie po myciu je wiążą i tyle, a skręt się trzyma 2 dni.
@wwwlosy_pl: Ja mam dość zniszczone włosy, znaczy na dole, ich część, bo schodziłam z czarnego koloru do blondu i trochę na tym ucierpiały, a co za tym idzie, jak zwiążę np. z mokrych włosów, to nie są one suche po rozpuszczeniu :(
@BoaKusicielka: w sensie jak już je zwiążesz, to nie schną? Moje to samo i ogólnie wiele osób tak ma, spokojnie można nawijać suche, chodzi o sytuację po suszeniu, kiedy włosy są bardziej podatne za podkręcenie.
@BoaKusicielka: to film sponsorowany, więc czymś co jej zapłaciło :D spróbuj bez na początek, może wystarczy! 0. Wysusz chusteczki nawilżane. 1. Wysusz włosy. 2. Nakręć na chusteczki. 3. Idź spać. 4. Rano gotowe.
#fryzjer #rozowepaski #wlosyboners
Komentarz usunięty przez autora
Mi się robią lekkie fale jak pójdę spać z mokrymi włosami, ale nie tak "doskonałe" więc myślałam, że może jakaś pani fryzjerka by mi zrobiła
I 2 lata chodziłam do jednej fryzjerki, teraz zmieniłam, ale też robi super, tylko, że te jaśniejsze są jeszcze jaśniejsze niż wcześniej miałam robione
Ale akurat nie mam na co narzekać :D
Juz obejrzę
0. Wysusz chusteczki nawilżane.
1. Wysusz włosy.
2. Nakręć na chusteczki.
3. Idź spać.
4. Rano gotowe.