Wpis z mikrobloga

Mirki kochani, czy znajdzie się dobra dusza która poratuje kuponem na pierwsze użycie w #pysznepl w ciągu 2 godzin? Mam zamiar rozpocząć romans z tym serwisem a kupon 20/35(lub mniejszy) byłby świetnym startem. Odwdzięczę się jak będę mógł.
  • 5
  • Odpowiedz
@feelbeats: Szczere dziękuję! :) Pytanie z mojej strony jeszcze jedno tak na przyszłość, taki kupon działa na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy"? Wyczytałem że dostawa jest ustawiona zawsze na "jak najszybciej" gdy korzysta się z kuponu.
  • Odpowiedz
@Axsis692: ciężko powiedzieć. Nigdy się w to nie zagłębiałem, zawsze po prostu kupowałem bez kuponów, bo nigdy nie udało mi się żadnego użyć, zawsze wywalało info, że już zamawiałem. Smacznego :)
  • Odpowiedz
@feelbeats @franelo
"Mikro/Mirko recenzja:
Kod owszem aktywował się przy zamówieniu ale sesja chamsko wygasła(specjalnie?) i niestety był już nieaktywny (,)
Dostałem jeszcze po chwili kod od Mireczka @vvoland (propsy przyjacielu!) na 10 zł który zadziałał i nawet udało mi się dotrwać do zapłaty! Pizza przyszła doskonale wypieczona i była bardzo smaczna :) Podsumowując gdyby dało się odbierać pizzę z lokalu i tym samym niwelować koszta (5,50 zł) byłby
  • Odpowiedz