Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +426
#rakcontent #bekazlewactwa #bekazfeministek
Jestem uciskana i nie mam zamiaru ci tego tłumaczyć, cis hetero białasie p0lski
Jestem uciskana i nie mam zamiaru ci tego tłumaczyć, cis hetero białasie p0lski
mirko_anonim +53
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wy funkcjonujecie bez kobiety starsze mirki? Ja nie daje rady.. potrzebuje kogoś bliskiego, kogoś w kim będę miał wsparcie, z kim będę mógł pogadać, wyżalić się, dzielić chwilę, przytulić, pocałować.. nie interesuje mnie seks. Potrzebuje uczucia.
Pierwsze 2-3 lata po skończneiu studiów jeszcze dawałem radę i mityczne "zajmij się sobą, znajdź hobby" w miarę działało. Ale już mija tyle lat odkąd jestem samotny, że nic już nie ma
Jak wy funkcjonujecie bez kobiety starsze mirki? Ja nie daje rady.. potrzebuje kogoś bliskiego, kogoś w kim będę miał wsparcie, z kim będę mógł pogadać, wyżalić się, dzielić chwilę, przytulić, pocałować.. nie interesuje mnie seks. Potrzebuje uczucia.
Pierwsze 2-3 lata po skończneiu studiów jeszcze dawałem radę i mityczne "zajmij się sobą, znajdź hobby" w miarę działało. Ale już mija tyle lat odkąd jestem samotny, że nic już nie ma
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Nie minęło nawet pół roku od rozpoczęcia mojego challenge, a w tym czasie zdążyłem przelecieć przez większość popularnych technologii, ostatecznie trafić na frontend z lekkim backendem i zarabiać na tym fajne pieniądze. Oczywiście jako freelancer. Teraz przebudowuję swoje portfolio na ładniejsze i dodam więcej puntów co oferuję, bo sporo osób o tym nie wie. Aczkolwiek sens tego challenge to dostanie UoP, albo kontraktu, więc lecimy dalej.
Przy okazji - szukam chętnej osoby do wspólnego programowania, ewentualnej nauki itp. Chętny ktoś? Miło by było w okolicach #szczecin, ale to nie ważne aż tak. Jak coś to pw ;)
Otaguję tutaj #naukaprogramowania
powodzenia w dalszym programowaniu
Komentarz usunięty przez autora