Wpis z mikrobloga

Planuję zakupić ładowarkę Liitokala Lii-500 (z zasilaczem) na Gearbest (po 1,60$ z punktów i 5$ z GA wyjdzie niecałe 16 doli).
Czy trafia się ona taniej w promocjach, pomijając pricebugi?
Mam obecnie BC-700, taka Lii-500 (którą kupuję bo nie mam nic dla 18650) powinna dla AA/AAA być równie dobra/lepsza niż moja BC-700?
#llitokala #aliexpress #gearbest #promocje #zakupyzaliexpress #zakupyzchin #bc-700 #18650 #pytanie
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lukecz: Ciężko powiedzieć ja tego nie obserwuję co do ceny (chociaż normalnie chyba chodzi ponad $30), a co do ładowania to według opinii z Internetu jest ok, pewnie porównywalna do BC-700.
  • Odpowiedz
@lukecz: Z opisu wynika, że jest kompatybilna z AA/AAA więc powinno być ok, ma te wszystkie programy i zabezpieczenia, nie ma się do czego przyczepić, skoro ładować można zwykłą "czasówką" co ja robię zresztą to to będzie znacznie lepsze.
  • Odpowiedz
@lukecz: ja kupiłem na ali bez zasilacza co prawda ale po 17$. Zasilacz 5 zł z jakiegoś normalnego urządzenia, nie chiński złom pracujący na granicy parametrów. Sama ładowarka jest fajna, tylko jak wkładasz ogniwa to trzeba wolno klikać, bo miesza trybami w poprzednich slotach jak robisz to za szybko :)
  • Odpowiedz