Aktywne Wpisy
JanuszKarierowicz +114
-pracuj w zachodnim korpo które na każdym kroku wspomina o równości, tolerancji, akceptacji
-przyjdź na event znanego faszola na jego zaproszenie który zasłynął z głoszenia haseł które są dokładną odwrotnością wartości twojego korpo
-korpo się dowiaduje, wyrzuca cię z roboty
-teraz możesz sędziować finał pucharu konfederacji
#mecz #pilkanozna
-przyjdź na event znanego faszola na jego zaproszenie który zasłynął z głoszenia haseł które są dokładną odwrotnością wartości twojego korpo
-korpo się dowiaduje, wyrzuca cię z roboty
-teraz możesz sędziować finał pucharu konfederacji
#mecz #pilkanozna
niewiemjakiwybrac +300
@Agakra9: ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mi osobiście RSX strasznie nie podchodzi i nie zamontował bym go nawet do starego Tribana. Nawet gdyby dawali za darmo. Może do jakiegoś klasyka (ale takiego bieda klasyka na zimę i jazdę przez jeziora solanki) jeszcze bym to przypasował... może...
http://www.ebay.co.uk/itm/MICROSHIFT-Road-Bike-Shifters-For-Shimano-2x9s/142083175543
@dzester: stówka więcej tu stówka tam.. nie wiem czy warto jak pisałem rower nie jest na wypasie klamkomanetki poprostu sa wygodniejsze i bezpieczniejsze na drodze ... stówka więcej, a musze kupic linki owijke pancerze więc ta stówa sie przyda, a no i oparcie na ramę do linek potrzebuję same oparcia kosztuja jakies #!$%@? pieniądze ;/