Wpis z mikrobloga

@Obserwator_z_ramienia_ONZ: Dziewczyna zaprosiła mnie dziś na rower. Zgodziłem się ochoczo, jako że jestem amatorskim kolarzem szosowym. Ustawka oczywiście o 6 rano pizgawica straszna, więc założyłem moje super oddychające rękawice na warunki wilgotne o wadze 0,1 grama. Kosztowały 800 złoty, ale w takich od razu jeździ się szybciej. Na grzbiet narzuciłem nieprzepuszczjącą wiatru, dopasowaną bluzę za 1 tys złoty. Na koszulce #!$%@? tyle sponsorów, że prawie mnie zza nich nie widać, co
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: bo nie napisałeś np. do czego to chcesz zamontować. Klasyk? A może nowy?
Mi osobiście RSX strasznie nie podchodzi i nie zamontował bym go nawet do starego Tribana. Nawet gdyby dawali za darmo. Może do jakiegoś klasyka (ale takiego bieda klasyka na zimę i jazdę przez jeziora solanki) jeszcze bym to przypasował... może...
stowka wiecej

@dzester: stówka więcej tu stówka tam.. nie wiem czy warto jak pisałem rower nie jest na wypasie klamkomanetki poprostu sa wygodniejsze i bezpieczniejsze na drodze ... stówka więcej, a musze kupic linki owijke pancerze więc ta stówa sie przyda, a no i oparcie na ramę do linek potrzebuję same oparcia kosztuja jakies #!$%@? pieniądze ;/