Wpis z mikrobloga

Siema Mirki,

jestem fanatykiem pizzy. Pół domu #!$%@? kamieniami do pizzy i mozzarelą najlepsze. Średnio raz w tygodniu karmię rodzinę pizzą i trzeba ją (pizze, nie rodzinę) potem wysrywać w kiblu.

Chodzi mi po głowie zakup pieca do pizzy opalanego drewnem jak w pic rel i zastanawiam się, czy można coś takiego bez problemu podpiąć do instalacji kominowej wyprowadzającej dym z kominka i kozy pracujących w zimie na parterze i piętrze na pełnych obrotach (piec do pizzy miałby być w piwnicy, ok 15m poniżej wylotu komina), bez ryzyka jedzenia pizzy z sadzą i innym syfem, który potencjalnie może się cofnąć z komina?

#pizza #gotowanietomojapasja #gotowanie #dom #kominek #drewno
CzlowiekMagnetowid - Siema Mirki,

jestem fanatykiem pizzy. Pół domu #!$%@? kamieni...

źródło: comment_8H7RF6zOwJSLOjWz5M8j8gXNUFOYNh06.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach