Wpis z mikrobloga

Mirki jako, że w maju br przyszedł na świat mój pierworodny nie było specjalnie możliwości na jakieś #wakacje. Większość urlopu spędziłem przy łóżeczku młodego ale absolutnie sobie nie krzywdzę, wprost przeciwnie bardzo miło ten okres wspominam. Teraz gdy pierwsze miesiące mamy za sobą chciałbym zabrać swojego #rozowypasek przynajmniej na weekend w jakieś fajne miejsce i przyszedł mi do głowy pomysł #krakow. I teraz #pytanie: gdzie oprócz #groupon mogę znaleźć jakieś fajne oferty hoteli? Polecicie jakiś serwis?
Lepiej wziąć jakiś hotel w centrum, żeby do wszelkich atrakcji móc dotrzeć na piechotę czy lepiej na obrzerzach i do centrum dojechać samochodem?
#podroze #podrozujzwykopem #polska #turystyka
  • 18
  • Odpowiedz
@mariusz5891: do ilu $$? kwestia lokalizacji to już Wasza sprawa ale jakieś totalne obrzeża odradzam, nie ma gdzie zaparkować. Jak będziesz mieć jakiś hotel to daj znać sprawdzę czy z dojazdem spoko;) ale najlepiej to okolice rynku/plac inwalidów/nowy kleparz i te okolice. Spokojnie sobie z buta dojdziesz na rynek
  • Odpowiedz
@mariusz5891: jak z dzieckiem to szukaj raczej przyjaznych dla dzieci, tj. żeby mieli wanienke, łóżeczko i ulokowali was w takim miejscu zeby płaczące w nocy dziecko nikomu nie przeszkadzało.

• Odpowiedz
@Mr_Swistak: Załapałem się jeszcze na zniżkę 50 zł od grupona i praktycznie drugie tyle dostanę od planetplus więc ostateczna cena wyszła całkiem spoko jak za takie warunki blisko centrum. Dzięki za pomoc!
  • Odpowiedz