Rok rządów PISu: -Polska w ćwierćfinale Euro -Najlepsze Igrzyska Olimpijskie dla Polski w XXIw. -Światowe Dni Młodzieży w Krakowie -zjazd NATO w Warszawie -wygrana klasyfikacja medalowa w lekkoatletycznych Mistrzostwach Europy -Legia w Lidze Mistrzów -Kucharczyk zamiast coś s--------ć to strzela gola SZACH MAT HEJTERZY #mecz #heheszki
@DzikiZgon: Powtarzam jeszcze raz. Zajęliśmy najniższe miejsce w klasyfikacji medalowej od kilkudziesięciu lat. Artykuł mówi o czym innym i liczy tylko medale.
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
-Polska w ćwierćfinale Euro
-Najlepsze Igrzyska Olimpijskie dla Polski w XXIw.
-Światowe Dni Młodzieży w Krakowie
-zjazd NATO w Warszawie
-wygrana klasyfikacja medalowa w lekkoatletycznych Mistrzostwach Europy
-Legia w Lidze Mistrzów
-Kucharczyk zamiast coś s--------ć to strzela gola
SZACH MAT HEJTERZY
#mecz
#heheszki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ale jeszcze rekord świata w rzucie młotem kobiet xD
@DzikiZgon: No k---a. Jak uczyłeś się w Polsce to pewnie sam dwudziesty ledwo liznąłeś.
@MSKappa: kosztował ponad 150 milionów złotych i g---o z niego wynikło?