Wpis z mikrobloga

@jozik: obejrzałem kiedyś pierwszy sezon i jakoś mnie nie porwał. Był niezły, ale bez rewelacji. Daleko mu było do BB. Rozumiem, że później się rozkręca skoro ludzie tak go chwalą.
  • Odpowiedz
@marcinGee: Serial trzyma ten sam poziom i tempo akcji właściwie przez wszystkie sezony, więc jeśli pierwszy cię znudził, to nie ma co się zmuszać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę, że z The Wire jest podobnie jak z Władcą Pierścieni, albo pokochasz albo cię znudzi po paru chwilach.
  • Odpowiedz
@marcinGee: To raczej nie jest tak że The Wire się rozkręca, tak jak w przypadku BB. Mimo że to nie jest procedural i ma dość ciągłą fabułę, każdy sezon jest poniekąd zamknięty w swoim własnym środowisku kryminalnego Baltimore, jest na swój sposób niezależny, ma zupełnie różne aspekty za który może być ceniony. Jeżeli pierwszy sezon ci się nie do końca spodobał, to raczej pozostałe też tego nie zrobią. Jeżeli nie
  • Odpowiedz
@jozik: pierwszych kilka odcinków może i mnie trochę przynudziło, ale później mi się podobało. Chętnie dokończę go w wolnej chwili, ale tak jak mówiłem. Nie porwało mnie. Przeciwnie do BB, którym jestem zachwycony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Joz
Odpowiada mi joz i jozik XD
  • Odpowiedz