Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace my ass.
1. Kup gowno plyte glowna, byleby dzialala, 210zl
2. Kup fajny procesor i5-6500 skylake, by dzialal jak #!$%@? - 999zl
3. Kup gowno ram, 8gb, tymczasowo styknie - 190zl
4. Zmontuj to i #!$%@? sie, ze nie dziala, bo hdd stary, windows nie ogarnia zmiany sprzetu - ok, powiedzmy ze to bylo wiadomo, chociaz nadzieja byla.
5. Walcz z biosem, probuj instalke win7 z pendrive od mirka @beer_man - gunwo, nie dziala, z dvd poszlo.
6. Win7- hehe, sterowniki, heheh, ktory to rok? USB nie dziala jak #!$%@?, jak zyc?
7. Wkladasz plyte od mobo - gunwo, nie instaluja sie drivery, dlaczego?

Bo 'error perfoming inpage operation' ##!$%@? ##!$%@?

#!$%@? sie, corka cie nienawidzi, syn cie nienawidzi, zona trzyma sie z daleka, ja #!$%@? #!$%@? mac #!$%@? w dupe cycom. #!$%@? no.

Uzytkownik maca?
1. Kup Maca
2. Zacznij pracowac.
3. Profit

##!$%@? #komputery #gorzkiezale
  • 16
@ofczy: Pewnie zasilacz kupiłeś z czarnej listy :) Nie no ale finalnie zainstalowałeś te drivery czy nie poszło? Możesz spróbować update do 8 albo 10, ale w sumie jak z 10 też miałeś problemy to może zwyczajnie pechowa konfiguracja sprzętu.
4. Zmontuj to i #!$%@? sie, ze nie dziala, bo hdd stary, windows nie ogarnia zmiany sprzetu - ok, powiedzmy ze to bylo wiadomo, chociaz nadzieja byla.

@ofczy: PCmasterRace to sztuka balansu, każda część powinna być spasowana, jak nie chcesz sie #!$%@?ć w obliczenia to ceny pownny być mniej wiecjej takie same

a co do maka... jak ta klawiatura jest taka sama jak w appstorze widziałem to kurde współczuje
@beer_man: zasilacz stary jak swiat, ciagnie ladnie ;) Sęk w tym, ze drivery z plyty nie dzialaja, musze zainstalowac USB, USB #!$%@? zainstalowac, no ja #!$%@? :D
@wytrzzeszcz: No ja nie oczekuje wydajnosci na tym, ma mi #3dsmax dzialac i i5-6500 mi to zapewni z tym ramem. Nic wiecej.
@Boski_Szymon: oj, to co za masterrace jak nie grzebiesz w bebechach. :)
@wytrzzeszcz: no ale come on :D Co ma instalacja sterownikow z plyty do tego jak to dziala :) Po prostu powinno dzialac, nie wydajnie, ale #!$%@? dzialac, nie? :) Nie musisz mi tlumaczyc takich rzeczy, tyle to czaje. Ale ilosc problemow z tym zwiazanych to omg.
@Variv: na tym komputerze nie mam dostepu do netu, mam na laptopie obok.
@beer_man: co ciekawe, bios go widzial,
@stg44: :D

Oczywiscie, co sie stanelo bylo zbyt blahe :/ Dzieciaki mi wymaaly plyte, bylo kilka rys, ale nvm. Tlusta plyta byla. ofczy debil
@ofczy: Stary system + nowy chipset = sraka, jeśli nie wiesz co to jest UHCI, EHCI i XHCI oraz dlaczego windowsy starsze od 8 chcą widzieć przy bootowaniu instalacji z USB przynajmniej jeden z tych pierwszych dwóch standardów.