Aktywne Wpisy
JohnRamboo +18
Chlop ktory tak pieknie dziekuje mlodym Polakom za to ze sie ruszyli na wybory otwarcie przyznaje ze zyczy naszemu narodowi jak najgorzej i nie bedzie gorszego kraju do mieszkania niz Polska. Dziekuje wykopki w jego imieniu i swoim raz jeszcze ze wsparliscie go w jego krucacjacie przeciwko temu co Polskie.
Link do oryginalnego posta podziekowan jak i wolanie ludzi ktorzy go zaplusowali https://wykop.pl/wpis/73299061/mam-lvl-40-wiec-dla-wiekszosci-z-was-jestem-juz-st
screen z niepelnych podziekowan w drugim komentarzu
#polska #
Link do oryginalnego posta podziekowan jak i wolanie ludzi ktorzy go zaplusowali https://wykop.pl/wpis/73299061/mam-lvl-40-wiec-dla-wiekszosci-z-was-jestem-juz-st
screen z niepelnych podziekowan w drugim komentarzu
#polska #
zalmicie +18
Ciagle mam beke, ze lemingi nie glosowaly w referendum bo Tusk im tak powiedzial.
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Jaki macie z tego pozytek, ze nie zaglosowaliscie? Nie mialo to zadnego wplywu na wynik wyborow.
Nieprzekroczenie 50% daje tylko wieksza swobode kolejnej wladzy, zeby lawirowala wokol tych tematow.
You played yourself.
#wybory
Konsternacja... iść i pytać co jest grane czy uciekać... Zrobiłem szybki rachunek sumienia i myślę raz kozie śmierć, do Tajlandii i tak nie wylecę bo pewnie zatrzymają mnie na granicy. Podchodze i pytam:
- Panowie co tu się dzieje?
- TO TY TU MIESZKASZ? odpowiada poddenerwowany najstarszy stopniem.
- No tak.... co się dzieje, czego szukacie?
- MÓW GDZIE JEST, NIE RÓB Z NAS IDIOTÓW!
- Spokojnie, macie jakiś nakaz? Powiedzcie o co chodzi?
- JAK TAK BĘDZIEMY GADAĆ TO JEDZIESZ PROSTO DO PUCHY, MÓWISZ CZY NIE?!
- No k....wa za bardzo nie wiem co mam powiedzieć (więc zacząłem mówić niewyraźnie)
Wtedy jakiś stróż prawa, który przed chwilą szukał pod łóźkiem wyjął telefon i woła:
STOP PANOWIE!!! POKEMON JEST W MIESZKANIU OBOK #pasta #pokemongo