Aktywne Wpisy
peter-sobieraj +53
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.

darknightttt +8

Oto darmowa książka ucząca javascript:
http://eloquentjavascript.net/
(Jest ona między innymi w formie html i pdf )
Pozytywną cechą tej książki jest to, że wersja html jest wersji interaktywnej (czyli przykłady są bezpośrednio na stronie internetowej, możesz tam pisać kod, uruchamiać, itp.)
Rzuć okiem.
Sprzedają darmową książkę?
W sumie, to ma i ona swoje płatne wersje, papierowa ma chyba dodatkowy rozdział, a płatne ebuki są "more polished", według tego co pisze na stronie książki.
Powodzenia w nauce.
A przy okazji, podejrzewam, że tam jest więcej darmowych ksiązek. Przynajmniej część lub wszystkie, które są wydane przez No Strach Press