Aktywne Wpisy

Fevx +24
Wczoraj mi gruchnęła wiadomość że firma rezygnuje ze 100% home office i wprowadzić hybrydę 40% w biurze od następnego roku. Wcześniej były zapewnienia i wszelkie znaki że całkowicie zdalna się utrzyma, np pozbywanie się części biura, zatrudnianie wielu nowych pracowników z innych części Polski. To się z żoną przeprowadziliśmy na wieś gdzie jest cisza, spokój i dużo przestrzeni dla dziecka, w następnym roku miał być remont domu. Dziadkowie na miejscu opiekowali się

smutny_przerebel +147
Ile konserwatywnych wartości potrafisz odnaleźć na załączonym zdjęciu?
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
źródło: GUT2WcKXQAAKdcN
Pobierz

Pytanko, jest obecnie jakiś dobry serwer optional-pvp, gdzie warto jest przenieść postacie 200-300+?
Aby nie było sytuacji, że jest zbyt dużo postaci na tym lvlu na serwerze, a także, że jakaś gildia ciągle lurando na roshamuul, cata, prison itp. itd. urządza?
Serwer europejski.
Bo już kilka miesięcy na emeryturce jestem, ale tęsknota za postaciami mnie już złapała :P
A może znacie serwer, gdzie jest gildia, która dominuje a przy tym nie boci?
@kroxintu: gratuluję emerytury w tym wieku
Zdecydowałem jednak, że kasę, którą wydałbym na transfer tych kilku postaci (szkoda, że nie ma opcji migracji całego konta z jakąś zniżką) wydam na kartę grafiki :P
Jeśli ktoś grał na GT 630 rozumie ten ból :|
Pewnie będę przenosić się tam pojedynczo i tak, więc przetestuję nowe tereny :D
Komentarz usunięty przez moderatora
za to potem znowu do tibi wróciłem i też mi się znudziła ;/
400 ek i 400 rp sprzedalem za grosze w sumie https://dl.dropboxusercontent.com/s/n5vxopfanjgtor3/chrome_2016-08-19_06-18-31.png
U mnie wartość konta podbijają trochę płatne outfity i mounty, zgromadzone unikaty przedmiotów no i bonusy za czas premium na koncie i duże skille na każdej z postaci. Do tego fakt, że na koncie nigdy nie było notek, ani używanego bota (żadnego rodzaju, nawet autohealera i podnoszenia loota).
Ale konta i tak nie zamierzam sprzedawać, patrząc na stosunek "zainwestowanego" czasu i pieniędzy w grę