Wpis z mikrobloga

#tibia

Pytanko, jest obecnie jakiś dobry serwer optional-pvp, gdzie warto jest przenieść postacie 200-300+?
Aby nie było sytuacji, że jest zbyt dużo postaci na tym lvlu na serwerze, a także, że jakaś gildia ciągle lurando na roshamuul, cata, prison itp. itd. urządza?
Serwer europejski.
Bo już kilka miesięcy na emeryturce jestem, ale tęsknota za postaciami mnie już złapała :P

A może znacie serwer, gdzie jest gildia, która dominuje a przy tym nie boci?
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kroxintu: Na Securze gram i o dostępie na Ashury możesz zapomnieć bo są spiny. Rosh jak to rosh zazwyczaj też zajęty i trzeba się ustawiać w kolejkę.
  • Odpowiedz
@Elec: @mojkrajtakipiekny: Dzięki Wam obojgu za polecenie Secury.
Zdecydowałem jednak, że kasę, którą wydałbym na transfer tych kilku postaci (szkoda, że nie ma opcji migracji całego konta z jakąś zniżką) wydam na kartę grafiki :P
Jeśli ktoś grał na GT 630 rozumie ten ból :|
Pewnie będę przenosić się tam pojedynczo i tak, więc przetestuję nowe tereny :D
  • Odpowiedz
@Kwapek: :D Bardzo Tibijskie historie :D
U mnie wartość konta podbijają trochę płatne outfity i mounty, zgromadzone unikaty przedmiotów no i bonusy za czas premium na koncie i duże skille na każdej z postaci. Do tego fakt, że na koncie nigdy nie było notek, ani używanego bota (żadnego rodzaju, nawet autohealera i podnoszenia loota).
Ale konta i tak nie zamierzam sprzedawać, patrząc na stosunek "zainwestowanego" czasu i pieniędzy w grę
  • Odpowiedz