Aktywne Wpisy
mateo2111 +30
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+
Techguy91 +224
Jak można uważać, że życie to jest jakiś cud, życie 90% Polaków to jest chujnia z grzybnią. Te smutne zmęczone życiem twarze, które mijam na przystanku, w sklepie, na ulicy.
Cała masa Polaków pracuje w jakichś kolchozach kręcąc kluczem raz w lewo, raz a prawo, potem wracają do domu, walą jakieś harnasie, oglądają trudne sprawy i spać i następnego ranka znowu to samo. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.
Cała masa Polaków pracuje w jakichś kolchozach kręcąc kluczem raz w lewo, raz a prawo, potem wracają do domu, walą jakieś harnasie, oglądają trudne sprawy i spać i następnego ranka znowu to samo. I tak do śmierci bo przecież nie do emerytury.

Co prawda to #informacjaniepotwierdzona, ale coś w tym, bo moje statystyki na 70 losowań wyglądają tak:
3 x Your lottery is too frequency. Please try again later . (wszystkie dotyczyły tego samego konta)
10x Oops! Try again. Good luck next time. (w tym 5 losowane później niż w pierwszych 10 minutach danej godziny, a 1 w pierwszych 3 sek)
40x Great! You get 10 BG Points. View in your account.
1 x Great! You get 100 BG Coins. View in your account.
5 x Wow! you win $39-$3 OFF Coupon. View in your account.
3 x Wow! you win $99-$10 OFF Coupon. View in your account.
8 x Wow! you win $199-$19 OFF Coupon. View in your account.
BTW. Te ostatnie kupony pewnie i tak nie wykorzystam, więc mogę oddać w dobre ręce (o ile się da).
EDIT: Zapomniałem dodać, że 63/70 losowań było w pierwszych 10 minutach danej godziny.
źródło: comment_fcjvSBpk86IXGxelsjynAvyNRYOOSsK8.jpg
Pobierz