Wpis z mikrobloga

@xoracy: genialna gra, motyw z przenoszeniem się w czasie i to że można szybko dostać "złe zakończenie", gra wyprzedziła swoją epokę no i motyw z rickroll z robo, fajna gra polecam 10/10
n.....n - @xoracy: genialna gra, motyw z przenoszeniem się w czasie i to że można szy...
  • Odpowiedz
@xoracy: Jeżeli nie mając co robić od razu zabierasz się za jedną z najlepszych gier wszech czasów to podejrzewam że minie kilka takich nud i już nic nie będzie Ci się podobać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakby co to na SNESa wyszło jeszcze naprawdę zajebiste Final Fantasy VI i Tactics Ogre: Let Us Cling Together, ale jeżeli zagrasz już oprócz w Chrono Trigger w te dwie
j.....b - @xoracy: Jeżeli nie mając co robić od razu zabierasz się za jedną z najleps...
  • Odpowiedz
@joookub: nie no, szukałem erpega z dobrą fabułą na wieczorki, i wujek google doradził właśnie to. No to co - ZSNES + Emuparadise ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tactics Ogre: Let Us Cling Together

Akurat tę grę miałem jeszcze na PSP, była zajebista ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Finale jakoś nigdy mnie nie do siebie nie przekonały, tj. nigdy w nie nie grałem, ale po tym co widziałem, to też nie miałem specjalnej ochoty żeby zaczynać, poza tym "numerków", tj. gier w tej
xoracy - @joookub: nie no, szukałem erpega z dobrą fabułą na wieczorki, i wujek googl...
  • Odpowiedz
@xoracy:

coś gubisz się w zeznaniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niekoniecznie, wystarczyło zagrać w Bravely Default aby zdać sobie sprawę że moja percepcja RPGków już nigdy nie będzie taka sama, a soundtrack z Chrono Trigger nawet bez grania mi wysadził mózg, więc boję się tego co będę po tej grze
j.....b - @xoracy: 
coś gubisz się w zeznaniach ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Niekoniecznie, wystar...
  • Odpowiedz