Aktywne Wpisy
MishMashStudio666 +4017
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
Mirki i Mirabelki z racji otwarcia mojego salonu jubilerskiego na którego to ciężko pracowałem cały rok, zastawiłem nerkę i wziąłem pożyczkę chwilówkę ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ, mam do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to London Topaz 1.20ct oraz diamenty o łącznej masie 0.1ct. Wartość rynkowa 2700zł. Wartość galeriowa to
kret17 +201
Lecę na vlcd juz drugi tydzień i zaczynam odczuwać spadki sily. Może dużo nie podnoszę ale jest to coraz wiekszy ciężar i mój trening wygląda tak:
Wyciskanie plasko 62,5 5x5
Mc 55 1x5 > 75 1x5 > 90 3x5
Wioski sztanga 67,5 5x5
Siady 60 5x5
Ohp 37,5 5x5
Wyciąg górny podchwytem 70 5x5
I do tego raz w tygodniu cos na lydki
To jest mój plan na każdy trening 3x w tyg
Od miesiąca jestem na tym 5x5 fbw. Co trening staram sie dokladac 2,5kg ale w plaskim wyxiskaniu mam problem od tygodnia nawet z tymi 62,5. Robic jakiś deload?
Jeszcze pytanie do mc. Mam problem z nachwytem. Sztabga zaczyna mi sie wyslizgiwac z palców. Mogę to lapac na zamek czy jednak męczyć te przedramie dalej nachwytem?
Z tym że wcześnie robiłem tylko split tak porównując to co piszesz do swojego doświadczenia:
1. #!$%@?ą mase zrobiłeś i teraz to już lipton ice tea
2.
Ewentualnie jeszcze paski możesz