Wpis z mikrobloga

Arsenal złożył według dzisiejszego wydania L'Équipe €41 mln ofertę za Mahreza. Zawodnik jest zainteresowany przejściem i odrzucił ofertę nowego kontraktu od Leicester, jeżeli zajdzie taka potrzeba to jest w stanie wymusić transfer. Na obecną chwilę priorytetem klubu są transfery Mahreza oraz Mustafiego i chcą je pchnąć jeszcze przed startem sezonu.

źródła: L'Équipe, Mohamed Bouhafsi

Klub dogadał się również z Mustafim w sprawie kontraktu i trwają rozmowy z Valencią w sprawie ustalenia ostatecznej wysokości transferu (£20 mln?).

źródła: Sky, agent Mustafiego

#arsenal #plotkitransferowe
Pobierz Pustulka - Arsenal złożył według dzisiejszego wydania L'Équipe €41 mln ofertę za Mahr...
źródło: comment_6COB4IIPwjKpZsvREhbIjKXlklq9RZmi.jpg
  • 17
@Max-Man
@Pustulka
Skrzydłowych właśnie mamy dobrych, może bez formy ale dać im grać i byłoby myślę nieźle , jest jeszcze gnabry którego każdy pomija a gość ma potencjał też nie gorszy od chamberlaina , i również jestem zdania że bardziej napastnik potrzebny niż kolejny skrzydłowy... Nawet mahrez
Skrzydłowych właśnie mamy dobrych, może bez formy ale dać im grać i byłoby myślę nieźle , jest jeszcze gnabry którego każdy pomija a gość ma potencjał też nie gorszy od chamberlaina

@MarekAntoniusz: Dobrych, a potrzebny jest bardzo dobry na poziomie, oczywiście napastnik powinien być wciąż priorytetem, ale Wenger szuka bramkostrzelnego zawodnika i najwyraźniej po tym jak dowiedział się, że Lyon chce 50 mln funtów za kontuzjowanego Lacazette, Real nie chce sprzedać
@Pustulka z mustafim to już chyba przejdzie,
Może masz rację ale ziru to dla mnie nigdy nie będzie napastnik na PL, gdybyśmy mieli innego napastnika to myślę że miałby więcej bramek z tych sytuacji co ozil stwarza, choć ratują go główki..
@Pustulka: @Max-Man: przedewszystkim potrzebujemy kogos kto nastuka wiecej bramek, a to czy bedzie to Mahrez czy jakiś śn to mi to wisi w sumie. Bayern tez grał z Mandzukiciem i Robbery, i to dzieki nim tak dominowali. U nas moze byc podobnie. Chyba ze Wenger na serio planuje przeniesc Sancheza na atak. Imo, nawet jak nie przyjdzie napastnik, to tragedii nie bedzie i i tak bedziemy miec chyba najlepszą obrone+pomoc
@Pustulka: @Ragnarokk: @czlowiek_klapek: Mustafi bardzo dobry zakup, obrona będzie fest posortowana. Ale Mahrez nie przejdzie - nie ma takiej opcji, oferujemy za niego zbyt małą kasę - to po pierwsze, a po drugie nie słyszałem jeszcze, żeby było mu źle u Lisów. Bramkostrzelnego zawodnika na skrzydło/szpicę raczej już nie znajdziemy, większość transferów już się dokonała i kto miał przejść to już to zrobił.

Imo zostaje nam rotacja na lewym