Aktywne Wpisy
spirityfree +121
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Keiosss +427
Jak ktoś ma coś takiego w domu to od razu wiadomo, że jest #!$%@?ęty. Przysięgam, takie napisy, plakaty, wycieraczki czy inne znaki w 100% przypadków świadczą o niepoczytalności posiadającego. Znam kilka rodzin w których znajdowało się coś takiego i za każdym razem był to dysfunkcyjny związek a partnerka to była psychopatka. Jeśli widzicie u kogoś taki plakat to uciekajcie, a jak kobieta proponuje kupienie czegoś takiego to należy ją zostawić jak najszybciej
źródła: L'Équipe, Mohamed Bouhafsi
Klub dogadał się również z Mustafim w sprawie kontraktu i trwają rozmowy z Valencią w sprawie ustalenia ostatecznej wysokości transferu (£20 mln?).
źródła: Sky, agent Mustafiego
#arsenal #plotkitransferowe
Życzę temu klubowi dobrze, liczę na to, że chytry plan Wengera się uda.
Komentarz usunięty przez autora
@Max-Man: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Po prostu bardziej środkowy napastnik jest potrzebny niż kolejny skrzydłowy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Pustulka
Skrzydłowych właśnie mamy dobrych, może bez formy ale dać im grać i byłoby myślę nieźle , jest jeszcze gnabry którego każdy pomija a gość ma potencjał też nie gorszy od chamberlaina , i również jestem zdania że bardziej napastnik potrzebny niż kolejny skrzydłowy... Nawet mahrez
@MarekAntoniusz: Dobrych, a potrzebny jest bardzo dobry na poziomie, oczywiście napastnik powinien być wciąż priorytetem, ale Wenger szuka bramkostrzelnego zawodnika i najwyraźniej po tym jak dowiedział się, że Lyon chce 50 mln funtów za kontuzjowanego Lacazette, Real nie chce sprzedać
Może masz rację ale ziru to dla mnie nigdy nie będzie napastnik na PL, gdybyśmy mieli innego napastnika to myślę że miałby więcej bramek z tych sytuacji co ozil stwarza, choć ratują go główki..
No to szykuje się ekipa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RadoslavDuchovny:
Pamiętam taki jeden dzień, 31 sierpnia był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ofensywną pomoc może tak. Defensywną na pewno nie.
Imo zostaje nam rotacja na lewym