Wpis z mikrobloga

@Khaine: Poszłam kiedyś z ciekawości na spotkanie z kimś niby wysoko postawionym, w tej firmie fm od perfum. Parodia to była. :) Kluczykami od (chyba) Opla wymachiwał i przedstawiał jak to można po 3 miesiącach zarabiać przynajmniej z 5 tysi, rysował te piramidy i tak dalej. :D Ach, jak żałuję, że nie weszłam w to... :P
@Khaine: @Lukas77986: Twój problem, jeśli nie wierzysz mi na słowo. Ze sprzedaży dużo się nie zarobi, aczkolwiek na egzystencję by wystarczyło. Ile zarobiłem na typowym biznesie? Nie wiem, bo zawsze jak dostawałem, to przetrwaniałem. Jeśli tylko chcesz, to możesz w średniodługim czasie dorobić się auta, albo chałupy. Wiele osób z tej branży wygląda na lekkich świrów. Wiem, to prawda, ale to jest pikuś przy takich branżach jak wielkie korporacje dziennikarskie,
@piksel169: Nigga please... Jak ktoś ma złotonośny pomysł na biznes, to nie biega po ludziach i nie próbuje ich w to wciągać. Bierze sobie jakiegoś zaufanego wspólnika i trzepie kasę, a inni ludzie nawet nie wiedzą na czym, żeby konkurencji nie robili. Jak ktoś usilnie próbuje kogoś wciągnąć "do biznesu" to jest oczywiste, że próbuje przekazać syfa dalej.

gdzie liczy się nie ludzkie życie, a biznes.

A dla tych w MLM
@piksel169: A ty każesz sobie wierzyć na słowo :D Nie chcesz nas oświecać, więc pozostaję przy powszechnej tezie jakoby MLM było ruchaniem frajerów na kasę, gdyż teza ta nie została obalona.