Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +287
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
nieocenzurowany88 +177
To są jaja. Muszę jechać po bazylię do Biedronki, bo w Almie na warzywach praktycznie tylko pomidory. Sorry za jakość zdjecia - robiłem z p----------i, ale widać, że posciagali gorne półki, bo tak mało towaru. Ja j---e, Mazgaj wez się w garść albo zamykaj ten majdan.
Żebym ja, posiadacz Złotej karty konesera, musiał jeździć do Biedronki i ze studentami zakupy robil, to się w palę nie mieści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio - Alma nie ma nic do zaoferowania wymagajacemu klientowi. Taki Maklowicz już po grysik tu nie przyjdzie.
Szkoda, bo tam naprawdę ciekawe rzeczy dało się
Też mnie w-------i z wieloma rzeczami, ale miałem tam swoje stałe produkty, znałem układ półek, znałem
@dzyndzla: biurowiec to trochę inny rodzaj inwestycji jednak. jak znam życie jest w kredycie i to na spółkę celową, typu Alma Tower sp. z o.o. Kredyt spłacany na bieżąco z czynszów. Na 100% nie wchodzi do majątku Almy Market.
Komentarz usunięty przez autora
Pan Robert znany jest z tego, że dba o to, co kupują jego współklienci. Zagląda ludziom do koszyka. Czasem pochwali, czasem zatroskany pokręci głową, czasem poradzi, gdy klient kupi 'salami' z padliny produkowanej w Radomiu zamiast prawdziwego salami z Węgier marki PICK.
Gdy Pan Robert wkracza do sklepu, wielu klientów podąża za nim, aby zobaczyć, co Pan Robert kupi. Pan Robert wspina się na czubkach palców po masło. Tum milczy, aby po chwili szepnąć
Masło Galicyjskie, trzeba też kupić skoro Pan Makłowicz
Bardzo ładna architektura nowych sklepów, działy ze "świeżym" pieczywem (wiadomo, takie same odgrzewane jak wszędzie ale jakoś fajniej zjeść bułkę która była "robiona" 1h temu a nie o
Ja to tylko zostawie
http://www.fakt.pl/pieniadze/zakupy/delikatesy-alma-puste-polki-w-sklepach-klopoty-polskiej-sieci/weccpk2