Panowie zwracam się do Was z pytaniem, na które mam nadzieję ktoś odpowie pozytywnie:) Dałoby radę nieco zeskalować ( w sensie zmniejszyć) te grafiki na moich streamach? Mówię tutaj głównie o tabeli z klasyfikacją po lewej stronie. Mam wrażenie że jest zdecydowanie za duża i mocno zasłania akcję na torze. Ten panel centralny na dole też mógłby być ciutek mniejszy. Podejrzewam, że da się to ogarnąć w jakiś plikach ale ja się na tym nie znam. #acleague #assettocorsa #stream
@Tuchan: Jak wroce do domu, to przejrze pliki aplikacji czy jest taka mozliwosc. Byc moze jest w folderze apki plik ini i w nim jakas linijka odpowiadajaca za skale.
@Tuchan: APLIKACJA ZOSTALA ZAUKTUALIZOWANA 23 LIPCA moze nie masz najnowszej wersji aplikacji. Pobralem najnowsza stad http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/bcast-app-for-broadcasting-v1-0.32536/. Na pasku z prawej wyszukujesz BCAST CONFIG i pojawias sie okienko. Poza wyborem kamer, ma ono takze funkcje zmiany wielkosci ramek. Domyslny rozmiar to 10. Mozesz przeklikac na nieco mniejsze. Pamietaj prosze jednak, ze czesc widzow oglada na urzadzeniach mobilnych - co pewnie mozesz sprawdzic w statystykach YT. :) W razie czego - plik
@skethoo: A widzisz...dzięki za info. Nawet pisałem do @RealAKP że może by się dało jakoś layout tych tabelek zmienić...podkolorwać na kolorki wykopowe lub zaimplementować tam logo czy coś...tak aby było unikatowo. Dzięki wielkie. Zaraz sobie to pobiorę i będę testował.
Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem tylko prywatne informacje). To jakoś dziesiąta blokada, którą dostałem w tym roku, w większości z powodów, których nie rozumiem. #tinder #randkujzwykopem
Dałoby radę nieco zeskalować ( w sensie zmniejszyć) te grafiki na moich streamach? Mówię tutaj głównie o tabeli z klasyfikacją po lewej stronie. Mam wrażenie że jest zdecydowanie za duża i mocno zasłania akcję na torze. Ten panel centralny na dole też mógłby być ciutek mniejszy. Podejrzewam, że da się to ogarnąć w jakiś plikach ale ja się na tym nie znam.
#acleague #assettocorsa #stream
APLIKACJA ZOSTALA ZAUKTUALIZOWANA 23 LIPCA
moze nie masz najnowszej wersji aplikacji. Pobralem najnowsza stad http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/bcast-app-for-broadcasting-v1-0.32536/.
Na pasku z prawej wyszukujesz BCAST CONFIG i pojawias sie okienko. Poza wyborem kamer, ma ono takze funkcje zmiany wielkosci ramek. Domyslny rozmiar to 10. Mozesz przeklikac na nieco mniejsze. Pamietaj prosze jednak, ze czesc widzow oglada na urzadzeniach mobilnych - co pewnie mozesz sprawdzic w statystykach YT. :)
W razie czego - plik
Dzięki wielkie. Zaraz sobie to pobiorę i będę testował.