Wpis z mikrobloga

Najlepsi są youtuberzy grający w gry.

"Wiecie, bo ja wo pierwszy raz gram." A z zachowania wie co gdzie jest schowane, wie gdzie co wyskoczy, wie co robić aby tamto sramto. Ja p------e. Potem Youtuber który PIERWSZY RAZ W ŻYCIU GRA W GRY W STYLU #darksouls, przez całą grę nie ginie ani razu, wie gdzie co, wie o co chodzi itp itd.

Żałosne. #polskiyoutube
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@McSayerPL: Jak to nikt? SargeThePlayer? Jego seria o DS3? On tu nie byl, nie wie o co chodzi, nie wie co wyskoczy. A idzie tam gdzie nikt normalny nie idzie. Znajduje itemu z d--y pochowane itp.
  • Odpowiedz
@McSayerPL: Grzeczniej? A nie byłem grzeczny? To że mnie nie interesuje że Ty czegoś nie oglądałeś to od razu jestem niegrzeczny w stosunku do Ciebie? Przepraszam, daj mi pesel, adres itp. Zaraz zainteresuję się Twoim życiem jak Ci tak zależy.
  • Odpowiedz
@McSayerPL: Tak, 3ch na 10 youtuberów. Przykładów Ci k---a nie będę szukał, bo nie mam czasu aby szukać 5sekund filmiku, z pośród 80 odcinków po 40 minut.

Widzę jak się zachowuje, co mówi itp. U innych też takie zachowanie widziałem.
  • Odpowiedz
Jak to nikt? SargeThePlayer? Jego seria o DS3?

@Qontrol: Włączyłem chwile jego jednego odcinka i gra bardzo bezpiecznie i z tego co mówił, to zna poprzednie części. Z tego co słyszałem to DS3 dla graczy, który przeszli poprzednie części wcale takie trudne nie jest.
  • Odpowiedz
@donOGR: I nie chodzi mi o to że grałem w 1 i 2 i jestem jakiś PRO. Koleś ewidentnie z jego zachowania wie co gdzie jak kiedy. Grając w poprzednie części nie mam pojęcia jak grać w 3. Podobny mechanizm ataku, ale lokacje itemy itp zupełnie inne a zachowuje się jak by po swoim domu chodził.
  • Odpowiedz
@Croudflup: Nie wiem który, długo się to we mnie zbierało. Pamiętam że chyba po kupieniu klucza za 20k. Coś tam d-----ł, że szybciej wchodził drzewem a teraz po update to jest zablokowane. Jednocześnie mówił że gra pierwszy raz.
  • Odpowiedz