Wpis z mikrobloga

@Sakura555: uhhh... no to troche byc albo nie byc... zaraz rozmowa o prace bedzie, i to taka, ze po 4.5 roku pracy w obecnym miejscu jestem w 100% zdecydowany odejsc... po prostu to jest to... i nie , to nie jest google, tam akurat bym nie chcial pracowac. Gdyby mi to weszlo to juz jestem na pare lat spokojny o swoj rozwoj, bo obecnie stagnacja motzno. Wypije moze jakies male piwo,
a co mi tam... wkleje nawet opis roboty zebyscie widzieli na co startuje...
Work with private cloud & public cloud platforms to create new and innovative application services that enable application engineers across xxxxx to accelerate the possible.
Work within an agile & devop environment to deliver high quality services. Take leading roles with agile teams
Explore and define the cloud brokerage space for xxxxxxx through powerful portable services and intelligent policy
@11mariom: cos ty taki Estaw pytan mialem ze troche rece opadly. W 5 minut masz odpowiedzz na pytanie ktore np 15 innych firm sie poddalem a bank im jakies 700 milionow juz Aplacil bo teraz masz poprawic po tych firmach, a jestes 1 osoba. No rece mi sie troche zalamaly. Nie bede mowil co to za bank ale jeden z wiekszych w eu jak nie naj...
@gregu-: szkoda mirku, szkoda. Ale nie dzisiaj to może za jakiś czas? :)

A co do google -> ciekawe czy się odezwą za ~miesiąc-dwa do mnie. Bo dzwonili kiedyś i im podziękowałem i powiedziałem, że za dwa lata mogą się kontaktować :D