Wpis z mikrobloga

Mircy, pytanie. Mam Redmi 3 i nie mogę się zdecydować na launcher : stockowy MIUI czy jakiś inny?
Co wy o tym sądzicie? Na moim poprzednim telefonie mam Smart Launcher, ale w sumie jak patrzę to tylko potrzebna szukajka do aplikacji. Poza tym możliwość widżetów i to wszystko.
#pytanie #android #miui #launcher
  • 7
@Vincenzo: Tam jest szukajka wszystkiego. Fajne to faktycznie (dopiero zauważyłem, mam tele od paru dni), ale szukam czegoś co działałoby tylko w obrębie aplikacji.
@LetniaMzawka: Widzę jest potencjal w tej Novie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mato: Uzywam od kilku lat, juz 5 telefon z nia smiga ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak jeszcze ogarnijesz jej wszystkie mozliwosci to w ogole cudo. Tyle miejsca potrafi zaoszczedzic na ekranie ze to glowa mala.
@LetniaMzawka: Przyzwyczaiłem się do Smart Lauchera, też nie głupie. Właśnie muszę się postarać ogarnąć tę Novę. Co polecisz na początek? Jakieś specjalne ustawienia bądź zestawy ikon?
@Mato: Obecnie lece na darmowych CandyCons, stare mi sie znudzily.
Co do protipow, imho po prostu przejrzyj cale menu opcja po opcji.
Wylacz nazwy ikonek na pulpicie, ustaw gesty ( wersja pro, ja kupilem bo imho warto ale zawsze sa sposoby ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Fajna sprawa to mozliwosci folderow, na tym filmiku od 1:00 widac jak fajnie mozna je ustawic. Polecam.