Wpis z mikrobloga

Siema Mireczki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tl;dr Macie jakiś pomysł na wieczór panieński?
mam pytanie głównie do #rozowepaski ale pomysły #niebieskiepaski również mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja różowa "musi" zorganizować wieczór panieński dla kuzynki, a jako, że jest mega introwertyczką i nie bywa na takich imprezach to kompletnie nie ma pomysłu na takową imprezę ( ͡° ʖ̯ ͡°) wiem, że na Was zawsze można liczyć! Macie może jakieś sprawdzone pomysły? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Striptizer odpada #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodam, ze lokalizacja to dzikie Bieszczady ewentualnie najbliższe miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 10
@traktorowiechardkorowiec: To zależy w ogromnej mierze od gustu panny młodej. Wśród moich znajomych, zarówno niebieskich jak i różowych pasków, świetnie sprawdzają się akcje typu wypad na domek na weekend, wyjazd w góry pod namioty, spływ kajakowy i tym podobne aktywne atrakcje. Organizacja takiej imprezy dla kogoś kogo się nie zna jest bardzo kiepskim pomysłem ze znikomymi szansami na powodzenie. A jeśli tą osobę się dobrze zna to i z pomysłami nie
@traktorowiechardkorowiec: #!$%@?! Skoro panna mloda jest wyalienowana to na #!$%@?, na sile szukac i robic jej atrakcje? Pozniej #!$%@? z banana na torcie, slomki z benizem itp. Itd.
Nie i juz!!
Niech siedzi w domu tak samo jak przez ostatnie miesiace i bedzie git, a Twoj rozowy bedzie mial spokoj.

A odp na Twoje pyt.
Jak juz musi cos byc to domoweczka spokojna, sciapa na alko i chipsy. I fajrant. I