Wpis z mikrobloga

@Sztabowy: TUF był porażką. Jednak trashtalk lepiej idzie Asi po prostu w normalnym trybie, bo można wszelkie idiotyzmy przeboleć, a nie kilka odcinków i wiecznie to najeżdżanie na Klaudię bez powodu.

Tutaj już w tej dywizji raczej trashtalku nie uraczymy, wątpię by z Karolą sobie skakały do oczu. Jak JJ pójdzie dywizję wyżej to pewnie znowu będzie tarzać przeciwniczki w swoim słownym stylu :P
@gram_w_mahjonga: Też mi się tak wydaje. Oczywiście JJ będzie gadać o tym, że jest niepokonana i nikt jej tego nie odbierze, ale to już standard. Ciekawe czy pójdzie dywizję wyżej, 10kg różnicy to fcholerę i ciutciut. Mnie zastanawia czy Valentina Shevchenko zejdzie niżej.
@Sztabowy: Nie wiem czy Valci opłaca się póki co schodzić niżej skoro takie przetasowania w jej dywizji. Osobiście wątpię by ktoś był zdolny odebrać pas Nunes, bo Ronda wciąż siedzi cicho, HH i Miesha też nie mają co się wychylać.

No ale jeśli Ronda dalej nie rzuci słowem, to pewnie właśnie Szewczenko będzie walczyć o pas.
@Sztabowy: Kolego, 10 lbs, bo wagi są w funtach a nie w kg, to raptem 4,5 kg.
Wciąż nie tak wiele w porównaniu do choćby Conora, który skacze od 145 do 170 funtów.
JJ ma szansę na 125, może nie na lata, bo kto wie kto oprócz Szewczenko mógłby tam zejść? Kiedyś Miesha, ale teraz ta miewa problemy ze 135...
O tych co by z nią poszły ze 115 w górę
@JaredS: No a w wyższej wadze to wiadomo, że łatwiej o tasowanie kilogramami. Dla takiego Connora, który wydaje się mieć naturalną wagę w okolicach 155 (a może nawet więcej) łatwiej zejść kategorię niżej, gdzie po zdjęciach było widać jak wyżyłowany był, lub wyżej i trochę przypakować (ale potem tak jak w walce z Natem - problemy z cardio). Dla zawodniczki ważącej 52 kg 10kg więcej to prawie 20% skok masy ciała
@Sztabowy: Ok, mój błąd.
Aczkolwiek nie ma żadnych powódek aby aż tyle wbijać. Kasa za walki jest, przeciwniczki jakieś tam są, parę lat może jeszcze się tłuc i kasy jej wystarczy.
Po co jej 135? Nie było jeszcze żadnej takiej zawodniczki która by chciała aż tyle masy robić. Co innego atomowa i słomkowa lub słomkowa i musza itd. 10 lbs to nic, aczkolwiek 25lbs to już sporo, widać to nawet po