Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ganicjusz Twoja siostra jest idiotką, to fakt, ale nie wiem jak nazwać brata, który z własnej woli wrzuca roznegliżowane fotki rodzonej siostry do internetu...( ͡° ʖ̯ ͡°)

@izawoj: mirkiem z aspiracjami na bordo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: Jedyne co w tej historii mi nie gra, to to, że jako brat raczej nie miałbym ochoty po raz kolejny oglądać takich zdjęć wstawiając je na mikro, już pierwsze jest podejrzane, a trzecie całkowicie dyskwalifikuje. Chociaż przyznaję, przy nazwach plików się postarał.
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: I po przejechaniu 600 kilometrów, w-----e, awanturze, nieprzytomny idziesz na mirko żeby o wszystkim opowiedzieć w szczeegółach i wrzucasz fotki

idź pan w c--j z taką zarzutką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Po cholerę uświadamiać pelikany, że to zarzutka, skoro jeżeli nawet jest to zarzutka, to jest niezła! A tak można by oglądać oburzonych z bulem dópy, ale nie, trzeba płakać, że dobra zarzutka... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: słabo, w życiu bym nie zrobił automatycznego wysyłania fotek w chmurę do rodziców jak jadę na wyjazd xD Czasami dzieją się rzeczy które zostają tylko "między nami" na takim wyjeździe, nie uwierzę że ktokolwiek by zrobił tak jak ty.
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: Wiem, że zarzutka, ale tak z ciekawości - jakim cudem mogło wrzucić zdjęcia w chmurę jeśli tylko pod WiFi była podłączona? ;) Twój telefon sam analizował cały ruch wychodzący z sieci szukając zdjęć? Czy może ona zalogowała się do Twojej chmury? :d
  • Odpowiedz