Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zwolnilem soe z #pracbaza. Nigdy nie zgadlibyscie dlaczego. Co roku mamy program praktyk w firmie i w tym roku przyszlo bardzo duzo nowych praktykantow w tym wyjatkowo wiele #rozowepaski. Bardzo ladnych dodajmy. Od razu zaczely zagadywac do najprzystojniejszych w zespole a inni firmowi ruchacze zabrali reszte. Mialem juz tego dosyc, nie wytrzymalem psychicznie. Czuje sie jak smiec i podmezczyzna bez atencji. Stracilem prace w ktorej swietnie zarabialem i nie mam motywacji zeby znalezc kolejna. Nie widze sensu by zyc.

#depresja #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 25
  • Odpowiedz
@antipathia: a gdzie jest napisane o rozkladaniu nog? rozmowa w pracy to rozkladanie nog? to chyba normalne, ze to przystojni mezczyzni zwracaja uwage ladnych kobiet, i odwrotnie.
  • Odpowiedz
@trapped: no właśnie nie, jeśli ładna dziewczyna uśmiecha się do przystojniaka, to zwykła dziwka. Jesteśmy na wykopie, dziwię się, żę muszę takie rzeczy tłumaczyć. Obligatoryjnie (powtarzam: obligatoryjnie!) ładne dziewczyny powinny flirtować z łysawymi, szczerbatymi grubasami, a przystojniaki z wielorybami. Wszak wnętrze się liczy, a z kobietami wiadomo jak jest. "Z wierzchu ładna niczym pobielony grób, a w środku robaki i zgnilizna"
  • Odpowiedz
OP: @antipathia: Nie no po prostu z nimi flirtuja, te ladne i te mniej
@trapped: @Prince_Prospero: nie jestem ani grubasem ani szczerbaty, ot taki lekko ponizej przecietnej. Przeciez ja nie chce zeby te 10/10 do mnie zagadywaly. Niech jakakolwiek sie odezwie. Czemu zawsze dziewczyny maja takie mega wymagania nawet do kolezenstwa, ja bym mogl porozmawiac z kazda, nie zwracam uwagi na urode.

To jest anonimowy
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: sluchaj, ja Ciebie dobrze rozumiem, bo jestem w dokladnie takiej samej sytuacji. wiem jak bardzo jest to bolesne, jezeli jestes pomijany przez nowo poznane osoby tylko dlatego, ze nie wygladasz tak zajebiscie jak reszta. jednak, skoro doprowadzilo to u Ciebie do rzucenia pracy, to moze warto pomyslec o wizycie u psychologa, zeby troche popracowac nad samoocena? moze to Ty probuj sie sam odzywac, niezaleznie od tego czy dziewczyna jest
  • Odpowiedz
tak zrozumiałam z fragmentu "a inni firmowi ruchacze zabrali resztę". W każdym razie ziomek głupio zrobił.

@antipathia: no ale to dowodzi, ze tamcu koledzy to dziwkarze - a nie, ze nowe dziewczyny sie z nimi przespaly ;>
Znaczy nie twierdze, ze zadna tego nie zrobila, ale tego nie wiemy, wiemy jedynie, ze dziewczeta interesowaly sie atrakcyjniejszymi niz kolega Anonim.

oze warto pomyslec o wizycie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: nie wierze xD zwolniles sie z pracy bo nowe laski do Ciebie nie zagadywaly? jak to nie jest bait to już nic mnie nie zdziwi. bo Ciebie to dupa zapiecze jakbys sie pierwszy odezwal nie? najlepiej zeby same 10/10 przychodzily do twojej piwnicy cie podrywac
  • Odpowiedz