Wpis z mikrobloga

#wroclaw Gdzie trafie jakieś fajne buty typu New Balance, Nike Air Max, Adidas ZX albo generalnie coś wygodnego i trwałego w tym stylu? Do 200 zł.

Chodzi mi o sklepy w obrębie Starego Miasta, bo nie będę w ten skwar leciał do Factory, szczególnie, że akurat moim zdaniem wybór obuwia jest tam dość słaby. Wiem, że jest fajny sklep na górze w Feniksie i jakiś w Galerii Dominikańskiej. Coś innego?

#buty #obuwie #moda #sklepy #newbalance #nike #adidas #adidasy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kAdi: ja #!$%@? jeden lubi chodzić w mokasynach drugi w konwersach a trzeci w innych airmaxach. Dopóki nie łączy ich ze spodniami w kant to #!$%@? ci do tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kAdi: Dla jednego fajne są glany, dla innego Air Maxy. Generalnie z nimi jest tak, że połowa jest wieśniacka, a połowa zajebista. Ale fakt - może nigdy nie miałem ich na nogach, więc nie wiesz - w tych butach się praktycznie lata i są dość trwałe.
  • Odpowiedz
@knysha: W sensie tam na dole? To właśnie Feniks. Ale na dole był kiedyś skateshop, potem go nie było i nie wiem co jest teraz. Będę szedł na 100% na górę w Feniksie, więc sprawdzę :)
  • Odpowiedz
@masej: Nie no, czasem właśnie da się trafić dobrą promocję na nie ;) 400 zł bym za buty nie dał :) Jak nie znajdę nic na Starym Mieście to się tam przejadę :)
  • Odpowiedz
@knysha: Za późno. Kupiłem w Nike w GD. Zajebiste promocje - polecam. Np. buty z 600 na 300 :) Z 800 na 350 ;) A jest też sporo za 230 zł ;)

Budżet przekroczony, ale jestem zadowolony.
  • Odpowiedz