Aktywne Wpisy
koala667 +234
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
4mmc-enjoyer +5
Jaki najlepszy benefit mieliście w swoim korpo (nie mówię tu o jakichś historiach z dupy, które podsłuchaliście, tylko że faktycznie tak było)?
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Nie chodzi mi tu o podwyżki czy inne hajsy pod ladą.
Na pewno nie zajmę miejsca na podium, ale w jednej firmie co tydzień dostawałeś 2h - mogłeś wyjść wcześniej w piątek, bądź przez miesiąc uzbierać po prostu dodatkowy jeden dzień wolny od pracy.
#pracait #praca #programowanie #programista15k
Teraz mam 10 km. by kupić cokolwiek poza jedzeniem, brak ciepłej wody w kranie, dodatkowo parę dni temu skasowali mi ostatnie dwa pociągi do miasta, ludzie na wsi dziwnie się na mnie patrzą i nie wiedzą kim jestem a przecież nie zmieniłem się tak bardzo. I jak by tego było mało mój pies na mnie szczeka :/
##!$%@? #zlesiedzieje
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@BillHickok: Mało tego, w rodzinie nawet mnie nie lubą bo próbuję odzyskać swój pokój, który po moim wyjeździe przejął mój brat.
Szczerze pisząc to tak. Zdaję sobie sprawę że moja wina iż nikogo nie poznałem, ale jak poznać kogoś gdy nikogo się nie zna? Zaczepiać ludzi na ulicy i pytać się zostaniemy kumplami? Niestety dla mnie, cierpię na chorobliwą nieśmiałość. Dodaję sobie ciąg dalszy "w kontaktach bezpośrednich", gdyż np. w internecie nie mam problemu z nieśmiałością. Odbija się to nie tylko na kontaktach towarzyskich, ale