Aktywne Wpisy
KolorowychSnow +171
Kto w Amazonie wpadł na pomysł, żeby dodać do oferty Sarnie Żniwo? XD
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
#walaszek #sarniezniwo #amazonprime #kapitanbomba #gitprodukcja
USSCallisto +27
Zawsze pod takimi wpisami zastanawia mnie jedno - dlaczego zwolennicy pomysłów takich jak czterodniowego tygodnia pracy przy zachowaniu wypłaty czy równego dzielenia zysków firmy między właścicielem, a pracownikami (zysków, ale strat już oczywiście nie) nigdy, przenigdy nie założą biznesów, w których udowodniliby jak piękne są te założenia?
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
Tak, wiem, że czterodniowy tydzień pracy jest testowany w różnych miejscach na świecie i przynosi pozytywne efekty w niektórych branżach. Właśnie o to chodzi, że
O co w tym wszystkim chodzi?
Zbieramy nicki ludzi którzy wydają się na podejrzanie wysokim levelu z ogromem mega rzadkich pokemonów i zgłaszamy ich masowo do nianticu. Nie mamy żadnej gwarancji że Niantic zareaguje, ale wysyłając zgłoszenia mamy na pewno większą szansę niż nie robiąć totalnie nic.
Jak mają konto na wykopie - to dodatkowo wrzucamy ich nick i codziennie ich wołamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zgłosić gracza do nianticu?
https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319968
Wpisujemy swój nick, nick drugiego gracza i jakąś formułkę w stylu I suspect this player is using automated software or GPS spoofer to play the game
A co jeśli zgłosimy kogoś kto gra legalnie?
Niantic to nie facebook, sprawdzą go i zostawią.
Gdzie wrzucać podejrzane osoby?
Pod tag #pregierzpokemongo - ja postaram sie raz dziennie wrzucać wieczorem zestawienie z tagu z listą osób które wcześniej były zgłaszane + nowe. Poprosiłbym o wrzucanie razem ze screenshotem z gymu, inaczej nie wrzucę do codziennego podsumowania :)
UWAGA - Przydałby się jakiś skrypcik który wypełniałby pola za nas - coś w stylu ustawienia swojego nicku, kliknięcia raz i puszczenia wszystkich zgłoszeń na raz - jeśli jest ktoś kto potrafi taki skrypcik napisać, poprosiłbym :)
#pregierzpokemongo #pokemongo
@Rabusek: Walka z cheaterami przy użyciu cheatów.
Tak podpowiem, że nie narusza to żadnego ToSa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
a nie #pregierzpokemongo ? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Od razu dopisz na listę @CatSparrow
@darthjohny: wrzuce dzisiaj pare nicków.
Komentarz usunięty przez autora
xDDDD jaka #!$%@?, #czarnolisto
Swoja droga bot robi 15 leveli w 5h
Cała akcja jest bez sensu. Tylko zapychacie support zgłaszając każdego gracza lepszego niż wy.
To jak donosić na policję na wszystkich bogatych sąsiadów bo to niemożliwe, że on ma nowego merca e class a ja popylam fordem - na pewno kradnie to go stać!
Po co więc szkalować ich na mirko?
Tak więc, gdy nagle, po miesiącu od premiery gry (prawie) pojawia sie trojka 3tek i przejmuje gym w centrum miasta to coś jest nie halo :)
Tak jak