Aktywne Wpisy

dupox +65
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo

Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan

#budujzwykopem
źródło: comment_zLuVnQOikrbs7SxAU4ypY2fm4SLsTvA5.jpg
Pobierz#szanuje bo mają własny niesamowity styl, który dodatkowo jest zabezpieczony prawnie i nawet kolory są dość mocno uregulowane. Nie dość że piękne same w sobie to jeszcze tworzą zawsze jednolitą całość bo całe kraje utrzymują ten sam 'design language'
źródło: comment_6o9CNenXAXQlVxELzFwTIyuUQx0IFhAk.jpg
Pobierz@UndaMarina: Ale to nie powód do kompleksów :D Oni są z tego dumni wręcz i nawet w nowoczesnych budynkach się stosuje, nawet np. na budynkach straży pożarnej itp :) U nas po prostu brakuje wyraźnej własnej kultury w budownictwie ale akurat muszę przyznać że to co pokazuje OP ze swojej budowy mi się podoba zwłaszcza
źródło: comment_GCVOSpT9MPCKQZUMy6E7NaZrJmXYHUHt.jpg
Pobierz@acidd: Nie bez powodu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@nowik: 400
@Rain_: jedno włamanie, straty ok. 20 tys :/
@KokiX: 34
@Najs1: jaka?
@konsumpcjusz: Ja #!$%@?, tekst oklepany pod każdym wątkiem jak kotlety schabowe. Ja rozumiem, że 90% wykopu to gimby i piwniczaki ale są też ludzie poważni z pieniędzmi i przede wszystkim poczuciem estetyki. Nie widzę nic złego w tym, że oceniają i krytykują, jak ktoś wrzuca tu fote po atencję
PS. Będą takie lwy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_2j2efCH6QlBk65VIKubBcDPEh7ViYnHU.jpg
Pobierz@acidd: ŻADNE
~H. Roark, największy architekt wszech czasów ;)