Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
dzisiejsza porcja promocji z #banggood
LINK - #drony JJRC H20W WIFI z rabatem -25% są za 27,52$
LINK - na Banggood można już zapisać się na listę oczekujących na google VR od #xiaomi a cena w alercie to 42,99$
LINK - #xiaomi Mi Notebook Air 12.5″ w preorderze za 572,46$ z kuponem lub 517,65$ z punktami.
LINK - Preorder na #smartfon ZTE Nubia Z7 Max 5.5 Inch 2GB RAM 32GB ROM za 125,95$ z kuponem lub 113,89$ z punktami.
LINK - zestaw 3w1 #blitzwolf BW-M1 za 4,24$
LINK - 15% rabatu na serwo mechanizmy firmy JX
LINK - #kamerasportowa Eken H9 ponownie w niskiej cenie i z kuponem jest za 40,99$
--
Możesz nas śledzić na:
FACEBOOK
TWITTER
tagu #cebulaonline lub naszym profilu na Wykop.pl
Zapisz się na listę powiadomień:
Cebula Online - aby zostać zawołanym do wpisów o eventach i super promocjach.
Cebulo Wołaj - aby zostać zawołanym do każdego naszego wpisu.
Pierwszy zakup na Bg
@sbk7225: Najtaniej będzie z Chin
@cebula_online: może lamerskie pytanie, ale jak uzyskać taką cenę? Wpisując kod kuponu dostaję informację że coupon is invalid for product with PROMO tag ( ͡° ʖ̯ ͡°)