Aktywne Wpisy
EndThis +153
#przegryw
Powiedziałem ojcu: "Możesz pukać jak wchodzisz do mojego pokoju?"
On mi odpowiedział wychodząc "Debil, idiota cymbał #!$%@?, a #!$%@?" (cytat dosłowny)
Czy to normalne?
Powiedziałem ojcu: "Możesz pukać jak wchodzisz do mojego pokoju?"
On mi odpowiedział wychodząc "Debil, idiota cymbał #!$%@?, a #!$%@?" (cytat dosłowny)
Czy to normalne?
Widzę, że ogromną karierę robią tagi #frajerzyzmlm i #mlm (sezon ogórkowy?), ale muszę przyznać, że poziom dyskusji nie jest wysoki. Dlatego stwierdziłem, że sam zabiorę głos w sprawie i wyjaśnię kilka nieporozumień.
MLM TO MODEL BIZNESOWO-DYSTRYBUCYJNY
Tylko tyle i aż tyle. Są firmy, które stawiają na sprzedaż internetową, inne na telefoniczną, jeszcze inne na przedstawicieli handlowych w terenie, jedne mają sklepy, a inne tylko hurtownie. Opcji prowadzenia biznesu jest multum, a MLM
MLM TO MODEL BIZNESOWO-DYSTRYBUCYJNY
Tylko tyle i aż tyle. Są firmy, które stawiają na sprzedaż internetową, inne na telefoniczną, jeszcze inne na przedstawicieli handlowych w terenie, jedne mają sklepy, a inne tylko hurtownie. Opcji prowadzenia biznesu jest multum, a MLM
#siecikomorkowe #orange #prepaid #tmobile #play #plus #pytanie #virginmobile #gsm
Komentarz usunięty przez autora
120 minut do wszystkich sieci komórkowych za 9 zł. Rok Ważności konta jednorazowo za 3 zł.
lub
Fakt Mobile (marka sieci Play) - 9 zł = 100 minut do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych, SMS-ów na komórki i MB na miesiąc. Za 19 zł jest 300 minut, SMS-ów i MB LUB nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych.