@Merkava: Człowiek pochodzi od mały,ale bez przesady. Włosy na nogach,rękach i ten pasek od pępka (jak to się nazywa? ) -ok,ale w delikatnej ilości. No i broda,choć to też musi być przystrzyżone. Nie przesadzajmy,ja nie mam zamiaru bawić się w buszu ( ͡°ʖ̯͡°)
@laVey: W zeszłym roku spotykałem się z pewną zagorzałą chrześcijanką, 22 letnia dziewica i też miała te włosy od pępka xD oczywiście do majtek nie uzyskałem dostępu
@Merkava: Wolę owłosionych facetów. Zarost obowiązkowo, do tego bardzo podobają mi się włosy na klacie i przedramionach. Oczywiście u brunetów, bo u blondynów słabo widać :D
@Haszaks: Nie wierzę xD Na tym właśnie polega ewolucja - gatunki się PRZENIKAJĄ. Nie było najpierw małpy,a potem cudownie wyprostowanego i zręcznego człowieka. Australopitek i inni owłosieni ewoluował,dlatego jest teraz coś takiego,jak ty,ja i inni ludzie. Orangutany,wspomniane australopiteki i tak dalej są naszymi przodkami. Czyli uproszczając- ewolucja poszła w różne strony,więc małpy i my mamy wspólnego przodka. Powiedzenie,że "człowiek pochodzi od małpy" nie jest aż tak błędne.
@laVey: Upraszczając jesteś trollem. Australopiteki to nie małpy tylko hominidy. A małpy w tym twój orangutan w drzewie ewolucyjnym na na równi z człowiekiem wiec nie mogą od siebie pochodzić
@Haszaks: Generalnie to też każdy ma własne zdanie o tym,niektórzy nawet sądzą,że człowiek 'pochodzi' od boga,także... Skończ,bo bez sensu brnąć w gównoburze.
@Merkava: Pamiętam, jak kilka lat temu oglądałam jakiś serial i występował półnagi pan, zarost i włoski na klacie, wtedy myślałam "fuj, obrzydliwe, nigdy w życiu nie związałabym się z tak owłosionym chłopakiem". Strasznie mnie to brzydziło, na żywo jak widziałam to też. Nie wyobrażałam sobie dotykać swojego faceta po tak owłosionym ciele.
No a teraz mój niebieski to taka małpeczka, gęsty zarost i wszędzie włoski. No i tego, uwielbiam go miziać
@laVey: ścieżka do leszka
oczywiście do majtek nie uzyskałem dostępu
Komentarz usunięty przez autora
No a teraz mój niebieski to taka małpeczka, gęsty zarost i wszędzie włoski. No i tego, uwielbiam go miziać
Komentarz usunięty przez autora