Aktywne Wpisy
masternodeBTC +360
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się swoimi pomysłami w komentarzu i obserwuj tag #mirekmasterclass który zrzesza już ponad 5200 osób.
Dzisiaj moje odkrycie z ostatnich miesięcy a zakupu dokonałem oczywiście z Waszego polecenia:
Air Fryer – Wiem, że wielu z Was używa już od dłuższego czasu ale w moje ręce wpadł jednak dopiero w ostatnich miesiącach i trudno zliczyć mi zalety korzystania z tego urządzenia. „Mini-piekarnik z mega termoobiegiem” pozwoli nie tylko przyrządzić jedzenie zużywając dużo mniej energii niż zwykły piekarnik ale faktycznie jedzenie z niego po prostu smakuje lepiej. Dodatkowo jeżeli do tej pory mieliście w zwyczaju smażyć coś na patelni a da się to przyrządzić w air fryerze to i Wasze zdrowie podziękuje Wam w długim terminie za beztłuszczowe przygotowywanie posiłków. Urządzenie jest naprawdę wszechstronne a przez to, że zajmuje stosunkowo mało miejsca na kuchennym blacie to po prostu chce się z tego korzystać (reguła dostępności). Dodatkowo w porównaniu do tradycyjnego smażenia, używanie air fryera generuje mniej intensywnych zapachów. Podsumowując jest szybko, taniej, zdrowiej i wiele potraw smakuje lepiej. Ceny urządzenia różnią się w zależności od modelu a więc i Waszych preferencji natomiast nie są to drogie urządzenia zwłaszcza uwzględniając pozytywy wynikające z takiego zakupu.
Od ponad 3 lat rozmawiamy na tym tagu o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: polecasz rzeczy które udało Ci się wprowadzić do swojego życia z tytułowego pytania a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje w komentarzach rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonywać trafnych zakupów z polecenia. Podziel się swoimi pomysłami w komentarzu i obserwuj tag #mirekmasterclass który zrzesza już ponad 5200 osób.
Dzisiaj moje odkrycie z ostatnich miesięcy a zakupu dokonałem oczywiście z Waszego polecenia:
Air Fryer – Wiem, że wielu z Was używa już od dłuższego czasu ale w moje ręce wpadł jednak dopiero w ostatnich miesiącach i trudno zliczyć mi zalety korzystania z tego urządzenia. „Mini-piekarnik z mega termoobiegiem” pozwoli nie tylko przyrządzić jedzenie zużywając dużo mniej energii niż zwykły piekarnik ale faktycznie jedzenie z niego po prostu smakuje lepiej. Dodatkowo jeżeli do tej pory mieliście w zwyczaju smażyć coś na patelni a da się to przyrządzić w air fryerze to i Wasze zdrowie podziękuje Wam w długim terminie za beztłuszczowe przygotowywanie posiłków. Urządzenie jest naprawdę wszechstronne a przez to, że zajmuje stosunkowo mało miejsca na kuchennym blacie to po prostu chce się z tego korzystać (reguła dostępności). Dodatkowo w porównaniu do tradycyjnego smażenia, używanie air fryera generuje mniej intensywnych zapachów. Podsumowując jest szybko, taniej, zdrowiej i wiele potraw smakuje lepiej. Ceny urządzenia różnią się w zależności od modelu a więc i Waszych preferencji natomiast nie są to drogie urządzenia zwłaszcza uwzględniając pozytywy wynikające z takiego zakupu.
waro +452
Daj plusa jak czujesz, że coś z tego konkretnego będzie.
#oswiadczenie #polska #4konserwy #neuropa #granice
Jestem bardzo dumny z tego ze Polska jest kolonią postkomuno-judeo-niemiecko-amerykanską, a Polacy muszą spieprzać za chlebem na zachód. Przejedź się kiedyś na zachód Polski szczególnie trasą E40 i E30, to zobaczysz ile busów jedzie z gastarbaiterami do Niemiec.
@PranieMuzgu: Nikt nie musi. To zwykła kolej losu. Jeśli ktoś nie potrafi ogarnąć się we własnym kraju ze swoimi umiejętnościami (bądź ich brakiem), to jedzie obok, skoro za to samo dostanie więcej. Dopisywanie do tego jakiejś chorej ideologii jest niezbyt zdroworozsądkowe. Poza tym, niektórzy (niezależnie czy z Polski czy jakiegokolwiek innego kraju) chcą jechać poszerzać horyzonty. Mało to Niemców, którzy się osiedlili w Polsce? Dalej będziesz
Wejdź w końcu w dorosłe życie, albo wynieś się z domu matki to przestaniesz bredzić.
@PranieMuzgu: Od ponad 10 lat jestem samodzielny i mam trochę ludzi na utrzymaniu.
No to jako zwolennik PiSu przygotuj się na to ze dobra zmiana tą emigrację wydatnie zwiększy[wzrost cen]. Jeśli jednak jakimś cudem prowadzisz działalność gospodarczą[chyba ciężko prowadzić działalność będąc jednocześnie zaburzonym psychicznie?] to tobie to wisi -w końcu przyjadą na miejsce Polaków tabuny ukraińców. W sumie to nawet konflikt w donbasie jest na ręke polskim przedsiębiorcom -będzie więcej rąk do pracy.
@PranieMuzgu: Zwykłym chamem jesteś. Nie mam nic do dodania.
(dodam jeszcze, ze w okolicach spustu jest rozpierducha - pszypadeg?)