Wpis z mikrobloga

@world:

Jestem bardzo dumny z tego ze Polska jest kolonią postkomuno-judeo-niemiecko-amerykanską, a Polacy muszą spieprzać za chlebem na zachód. Przejedź się kiedyś na zachód Polski szczególnie trasą E40 i E30, to zobaczysz ile busów jedzie z gastarbaiterami do Niemiec.
  • Odpowiedz
Polska jest kolonią postkomuno-judeo-niemiecko-amerykanską,

@PranieMuzgu: Nikt nie musi. To zwykła kolej losu. Jeśli ktoś nie potrafi ogarnąć się we własnym kraju ze swoimi umiejętnościami (bądź ich brakiem), to jedzie obok, skoro za to samo dostanie więcej. Dopisywanie do tego jakiejś chorej ideologii jest niezbyt zdroworozsądkowe. Poza tym, niektórzy (niezależnie czy z Polski czy jakiegokolwiek innego kraju) chcą jechać poszerzać horyzonty. Mało to Niemców, którzy się osiedlili w Polsce? Dalej będziesz
  • Odpowiedz
Wejdź w końcu w dorosłe życie, albo wynieś się z domu matki to przestaniesz bredzić.

@PranieMuzgu: Od ponad 10 lat jestem samodzielny i mam trochę ludzi na utrzymaniu.
  • Odpowiedz
@world:

No to jako zwolennik PiSu przygotuj się na to ze dobra zmiana tą emigrację wydatnie zwiększy[wzrost cen]. Jeśli jednak jakimś cudem prowadzisz działalność gospodarczą[chyba ciężko prowadzić działalność będąc jednocześnie zaburzonym psychicznie?] to tobie to wisi -w końcu przyjadą na miejsce Polaków tabuny ukraińców. W sumie to nawet konflikt w donbasie jest na ręke polskim przedsiębiorcom -będzie więcej rąk do pracy.
  • Odpowiedz
Jeśli jednak jakimś cudem prowadzisz działalność gospodarczą[chyba ciężko prowadzić działalność będąc jednocześnie zaburzonym psychicznie?]

@PranieMuzgu: Zwykłym chamem jesteś. Nie mam nic do dodania.
  • Odpowiedz
@world: A Ukraina wygląda jak jakiś wypasiony sci-fi gun z celownikiem na górze. Więc?

(dodam jeszcze, ze w okolicach spustu jest rozpierducha - pszypadeg?)
  • Odpowiedz
@world: a ja Kumplu mimo że sie zgadzam to sarkastycznie odpowiem, ze owszem tarcza ale najczęściej jak historia pokazała to niestety STRZELNICZA...
  • Odpowiedz