Aktywne Wpisy

Arthasss +613
I właśnie to jest sposób na Pis. Walić codziennie kto ile zarabiał. Ja #!$%@?ę. Adamczyk 187 000 miesięcznie, mając jednocześnie i etat i umowa b2b, po to by kręcić lody na podatku dochodowym i omijać regulacje wewnętrzne spółek państwowych. To się w pale nie mieści. Skoro on tyle zarabiał to ile Kurski zarabiał ?
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały

dddobranoc +148

Miesiąc temu (100,5 kg, 192cm) postanowiłem schudnąć. Jako że fitness nic nie daje (http://www.wykop.pl/link/3246247/naukowcy-donosza-wysilek-nie-jest-najlepsza-metoda-do-straty-na-wadze/ ), padło na zrezygnowanie z chorego obżerania się słodyczami (ile ja tego jem!).
Od tamtej pory nie mogę się opanować i jem jak dzik. Przytyłem do 105.
Moja wymarzona waga to 92kg, a oczekiwane minimum to przynajmniej zejść poniżej 95kg.
Jest tu jakaś grupa wsparcia?
#chudnijzwykopem
@zupa_z_kasztana: Nie mogę używać produktów 'zastępczych', bo tutaj chodzi o przełamanie nawyku (może i nawet uzależnienia), ale dzięki.
@SzkolneKontoWykopowe: Za droga dieta ;)
@Need: Badania tego nie potwierdzają. Oglądałeś materiał z mojego wpisu?