Aktywne Wpisy

goodbadbye +23
strasznie mnie wkurza, jak mówię, że nie planuje mieć dzieci, bo nie mam zamiaru się poświęcać i wywracać życia do góry nogami, a ktoś odpowiada „jeszcze Ci się zmieni”, gówno prawda, posiadanie dziecka to wyrok

Kodzirasek +6
Jak sobie oglądam te całe famemma to sobie myśle czy by nie wziąć testosteronu, bo w sumie ja to taki cichy i spokojny przy tych gościach a może jakbym wziął to bym nabrał pewności siebie?Skoro każdy tam bierze teścia to chyba musi działać.
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia
#famemma #mirkokoksy #testosteron #sterydy #silownia

Po placementach miałam jakieś 49 punktów, niby spoko, 50 da rade wbić. Ale przy systemie punktacji to przegranie jednej gry to koszt 3 winów >.< Da się tutaj w ogóle iść do góry, czy lepiej zagrac te 10 gier i zapomniec o sprawie.
#overwatch
Po placementach miałem rangę 50, obecnie kręcę się jak gówno w kiblu między 61-64, raz w górę, raz w dół. Zawsze soloq, więc da się. Za ok. 2 tygodnie koniec sezonu i przyznanie dodatkowych punktów w oparciu o najwyższą zdobytą rangę, więc ciśnij!
Ogolnie za zlote medale i dobra gre obniza wartosc spadania. Jak zagrasz bdb to spadniesz tylko o jedną miareczke, gdzie przy winie dostac mozesz kilka.