Czasem błacha sytuacja potrafi poprawić człowiekowi humor na cały dzień...
Stoję przy kasie, a przede mną kasowany jest stary Janusz z olbrzymim brzuchem, który wyłożył na taśmę cztery proszki i jedno piwo. Ten zacieszając spod wąsa, wskazując na piwo powiedział, że to piwo to też calgon, ale dla niego XD Jako, że czasem zdarza mi się zaśmieszkować, musiałem się wtrącić i rzuciłem nieco głośniej niż powinienem: "O tak, powinien Pan dbać o swój bęben" XD Kasjerka poplakala się ze śmiechu, Janusz też się chichrał, a ja stałem dumnie przy kasie. Ot, taka absurdalna sytuacja xD
@WenerycznaPrzygodaaa dwie kobitki szły pod rękę po markecie, a ja za nimi. Jednej się porządnie kichnęło, to powiedziałem do niej: "Ooo to chyba nie na wodę." Panie w śmiech i jak je wyprzedzilem, to słyszałem jak jedna się pytała drugiej, gdzie alejka z alkoholem :)
@WenerycznaPrzygodaaa: stary, ja stałem wczoraj przy kasie w OBI, przede mną dwóch bobów budowniczych kupuje karton-gipsy, po czym do przechodzącej laski jeden z nich wypalił
Stoję przy kasie, a przede mną kasowany jest stary Janusz z olbrzymim brzuchem, który wyłożył na taśmę cztery proszki i jedno piwo. Ten zacieszając spod wąsa, wskazując na piwo powiedział, że to piwo to też calgon, ale dla niego XD Jako, że czasem zdarza mi się zaśmieszkować, musiałem się wtrącić i rzuciłem nieco głośniej niż powinienem: "O tak, powinien Pan dbać o swój bęben" XD Kasjerka poplakala się ze śmiechu, Janusz też się chichrał, a ja stałem dumnie przy kasie. Ot, taka absurdalna sytuacja xD
#czystyubaw #heheszki #coolstory
Panie w śmiech i jak je wyprzedzilem, to słyszałem jak jedna się pytała drugiej, gdzie alejka z alkoholem :)
@WenerycznaPrzygodaaa: W podstawówce to by mnie babeczka zabiła za takie zdanie XD