Wpis z mikrobloga

@bartan1002: Wole dopłacić i mieć gwarancje na miejscu. Miałem zenfona 5 i gdy padło mi gniazdo jack, to za naprawę chcieli minimum 120zł. A gdy był problem z ładowaniem, to już mi się nie opłacało telefonu naprawiać. Wole dopłacić i mieć gwarancje
@Redami: prawdopodobnie IBG sprzedaje juz tylko wersje CT tak jak pisze @kermittos.
Poszukaj pod tagiem #mi4 byla dokladna instrukcja jak wgrac soft.
W bonusie zastanow sie, czy nie lepiej wciagnac w tej kasie (oczywiscie poza vat) wersji 64GB wczoraj ktos chyba wrzucal z ktoregos sklepu takie mi4 za ~150$.
@Redami: no tak cos za cos, tylko pytanie na co ci tak naprawde lte, ladowanie stron? Toz to sa 2sek vs 3 sek %-)
Kwestia ewentualnego transferu wiekszych crapow, no i rowniez tego na ile LTE w wiekszych miastach przy mocnym oblozeniu "domowym LTE" faktycznie daje rady.
Ot rozne priorytety.
@PurpleHaze: Sam miałem taki dylemat. Telefon jest dla różowego i musiałem wybrać co jej będzie bardziej potrzebne. Stwierdziłem, że to LTE będzie lepsze, bo nie raz musi zrobić z telefonu ruter. Poza tym jak pisałem wcześniej z #ibuygou jest gwarancja u Acida.
Zresztą telefon już zamówiony w nocy.
Mi4 nie ma zablokowanego boatloadera, nie?
@Ibuygou a witam serdecznie, co u was? Ja jutro jadę na wakacje i właśnie #!$%@?łem sobie drzazge w stopce i lekarz nie potrafi mi jej wyciągnąć. A wam jak czas mija?